O "novom Pirlu" priča Evropa, ali najbolji igrač Serije B je večita Partizanova nada! Hoće li ovo biti preokret?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 13.11.2018.
16:55
Izvor: Sportske.net

Šta je sve preturio preko glave, koliko šansi je prokockao, čini se da je oduvek tu, a ima samo 23 godine. Tonalija traže Juventus i Siti, naš fudbaler je, makar po ocenama, najbolji igrač Serije B!

EPA-EFE/KIMMO BRANDT
EPA-EFE/KIMMO BRANDT

Povezane vesti

Prvi put mladi igrač Breše dobio je poziv za reprezentaciju Italije. Nameće se zbog kluba i stila igre poređenje sa Pirlom, ali su "Rondinele" već poručile da do kraja sezone sigurno ostaje u Seriji B.

Juventus želi ovog fudbalera, naime, ne žele da im se ponovi situacija sa Veratijem koji je bez ijednog meča u Seriji A, iz Peskare zbog par miliona više otišao u PSŽ.

Breša će navodno tražiti 25 miliona evra za svoj biser, a Juventus se plaši i Sitija. Gvardiola je alarmiran, jasno, on u Breši ima mnogo prijatelja, igrao je u ovom klubu i sada uvek koristi priliku da ih poseti kada je na Apeninima.

Ali, zanimljivo, ma koliko se pričalo o Tonaliju, momak ima 18 godina, najbolji igrač Serije B nije ovaj vezista već Srbin.

Nikola Ninkovic


Nikola Ninković igra odlično ove godine, u Italiji kažu da je pokazao klasu, a zanimljivo da je Askoli u ovom trenutku, od tima kome su predviđali borbu za opstanak, sada u sredini tabele i traži svoje mesto u gornjem domu.

Najveće zasluge ima Nikola Ninković. "Klasa nije voda", kaže jedna italijanska izreka upotrebljena baš za "Džigija" koji je letos bez mnogo pompe stigao iz Đenove.

Više se ne može pričati o talentu, iako ima samo 23 godine, dugo je na sceni, otišao je rano iz Partizana, trebalo je da postane naslednik Saleta Ilića, ali je sada u drugoj italijanskoj ligi.

U prvih 11 kola, Ninković je postigao dva gola i ima nekoliko asistencija, ono što je najvažnije je da je najbolje ocenjeni igrač Serije B.

Naime, Ninković je ispred Kragla iz Fođe, bivšeg reprezentativca Dijamantija, pomenutog Tonalija,, kao i tandema Palerma, Trajkovski-Nestorovski.

Da li će ovo biti sezona u kojoj će zaraditi pozivnicu za jaču ligu, bio je već član Kjeva, Đenove, Empolija, videćemo može li Džigi nakon mnogo propuštenih prilika da konačno ove ili naredne sezone postane ono što se od njega nekada očekivalo...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Alexander Stonsky
Wednesday, 14.11.2018
01:46

Tonali je izjavio da je navijač Milana, pametnom dovoljno.

avatar
Čeki
Tuesday, 13.11.2018
19:41

Za mene ovo je Sergej za siromasne.

avatar
nenadnenad1234
Tuesday, 13.11.2018
18:05

Decko je uvek znao da igra fudbal, da se ne lazemo. Njemu je najveci problem bila glava, kao i vecini pretalentovanih klinaca iz Srbije.