O Bejlovom "bezobrazluku" grmi cela Španija, ruganje obišlo svet!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 14.07.2020.
11:51
Izvor: Sportske.net

Izgleda da se baš dobro zabavlja, dok se Realu diže kosa na glavi...

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Garet Bejl ne prestaje sa provokacijama, još jednom se narugao navijačima Reala i medijima.

Podsetimo, na klupskoj slici sa treninga stao je sa strane i imitirao potez sa štapom na golfu, pošto ga kritikuju da mu je to važnije od fudbala.

Uostalo posle plasmana Velsa na EP, saigrači su razvili zastavu "Vels, golf, Madrid, tim redom", što mu je donelo mnogo neprijatelja na tribinama "Bernabeua".

Sada je "Bernabeu" prazan, i ne igra se na njemu, Real igra u tišini svog trening centra u Valdebebesu, na malom stadionu "Alfredo di Stefano" koji koristi rezervni tim, Real Kastilja.

Na prošlom meču kod kuće se činilo da jed protiv Alaveša zaspao, pa je sinoć protiv Granade u gostima, na klupi gestom koji vidite, ponovo razbesneo javnost, pravio se da jedva drži oči otvorenima.

Jasno, svejedno mu je, klub želi da ode, on ne pomišlja, ima ugovor na još dve godine, Real mora da mu isplati neto još 35 miliona, odnosno blizu 70 bruto što je horor za klupske finansije. Velšanin neće nigde, sačekaće, kako pričaju dve godine, makar sedeo na klupi svaki meč, a onda se preseliti verovatno u MLS.

baner 7

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Tuesday, 14.07.2020
22:24

Hahaha, boli ga ona stvar, on prima odlicnu platu i on im nije kriv sto ga trener ne pusta da igra, zato neka uziva na tribini sa platom od 35 miliona! Zasto bi se on sekirao, kad zna da je real potplatio sudije i Var da oni igraju za njega, tako da Bejl zna da ce real da pobedi igrao dobro ne igra, igrao on Bejl ne igrao, ral pobedjuje iz pomoc sudija i Var!

avatar
toma1980
Tuesday, 14.07.2020
18:16

Pravda za Bejla!!

avatar
Marchisio8
Tuesday, 14.07.2020
12:58

Каква спрдња. Игра се човјек са њима,шоу...

avatar
Badr Hari
Tuesday, 14.07.2020
12:51

Apsolutni kralj. Pravi odgovor na to što je žrtvovan da bi se izlizani kitio i njegovim perijem. Lova ne da kaplje nego teče, 70 milki za još dve godine igranja golfa, a onda opet lova u MLS-u. :D

avatar
Milos Ilic_fb1
Tuesday, 14.07.2020
12:25

Koliko klubovi imaju moc nad igracima, toliko igraci imaju i moc na d klubovima.
Videli smo na primeru Artura kako je poslat u Juve iako je po svemu sudeci zeleo da ostane.
Međutim ovde je kontra. Bejl ima ugovor i ispunjava svoje obaveze. Ide na trening, sedi na klupi, ceka svoju sansu. To sto se segaci nije kaznjivo dok klub ne kaze da je kaznjivo.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 14.07.2020
12:02

Ovaj lik je epski idiot.