Nzonzi i De Rosi - Francuz kaže: "Može!"

Autor: Aleksa Blaćanin
četvrtak 16.08.2018.
15:38
Izvor: Sportske.net

Roma ima još malo vremena da dovede pojačanja, a navijači se nadaju da Nzonzi nije poslednji koji će stići u Rim.

Beta/Elisabetta Baracchi/ANSA via AP
Beta/Elisabetta Baracchi/ANSA via AP

Povezane vesti

Francuz je stigao iz Sevilje za 26,5 miliona evra, a Romi je potreban još jedan igrač u ofanzivnom delu kako bi zatvorili ovaj prelazni rok. Nzonzi je u Sevilji proveo tri sezone i odigrao 136 utakmica za ovaj klub.

Na pres konferenciji, Nzonzi je dobio pitanje vezano za legendu kluba, Danijele de Rosija, kao i razlog zbog koga je napustio Sevilju.

"De Rosi je fantastičan igrač, prepun iskustva. Konkunrencija mi ne predstavlja problem, De Rosi i ja možemo i zajedno da igramo", govorio je novi igrač Rome o legendi kluba.

"Osvajanje Mundijala me nije nateralo da napustim Sevilju, već sam imao želju da probam nove izazove. To je razlog zašto sam došao ovde, u veliki klub koji će mi pomoči da dodatno porastem."

Dvadesetdevetogodišnji zadnji vezni ima iskustva igranja u Premijer ligi, La Ligi, a sada će nastupati i u italijanskoj Seriji A. Definitivno će biti veliki izazov da igra za Romu i da pokuša bilo kako da ugrozi Juventus.

Takođe, Monći je izjavio da je prezadovoljan što je uspeo da dovede Francuza, kao i to da teško možete naći bolje pojačanje od pobednika Mundijala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke