Novost, nema mu druge, Anćeloti menja formaciju zbog Srbina!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 28.11.2018.
09:46
Izvor: Sportske.net

Videćemo drugačiji Napoli, u odnosu na mečeve protiv Pari Sen Žermena i Liverpula.

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Karlo Anćeloti je do sada u Ligi šampiona obično koristio 3-5-2 formaciju, ali večeras će biti prinuđen da se vrati na 4-4-2, problem je Nikola Maksimović.

Naime, nekadašnji reprezentativac i fudbaler Crvene zvezde je povređen, tačnije rovit, čak je bio u Srbiji na terapiji, pa je to bila jedina dilema italijanskog trenera.

On će zbog toga igrati sa dvojicom štopera, a Hisaj se vraća uz desnu aut liniju. Levo će Mario Rui, štoperi su Albiol i Kulibali, vraćaju se Alan i Hamšik, u sredini će igrati i Fabijan, Kaljehon po boku, u napadu je verovatniji tandem Insinje i Mertens, dakle bez Milika, Anćeloti će probati sa nižom, pokretljivijom formacijom.

On je najavio ofanzivu od prvog minuta, smatra da je protiv Kjeva tim propustio priliku u prvom poluvremenu, da su posle pali, a da je goste rezultat držao u igri. Zbog toga, pošto očekuje takođe defanzivnu Zvezdu, sada ne želi da bilo šta kalkuliše, ovo je Napoli u najboljem izdanju, pet startera se u odnosu na vikend vraćaju u tim, pa će Zvezdi biti veoma teško...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke