Novogodišnji poklon stiže sutra, Milan poranio kako bi obradovao svoje navijače!

Autor: Aleksa Blaćanin
subota 08.12.2018.
14:46
Izvor: Sportske.net

To nije dovoljno, moraju još da kupuju.

EPA-EFE/JULIO MUNOZ
EPA-EFE/JULIO MUNOZ

Povezane vesti

Milan je konačno izašao iz krize, makar kada su rezultati u pitanju. Navijači su zadovoljni jer se njihov tim nalazi na mestu koje vodi u Ligu šampiona, ali svima je jasno da su im potrebna pojačanja.

Imaju ogromnih problema sa povredama, a Leonardo je odmah reagovao i doveo Lukasa Paketu. Brazilac je odličan i Milan je morao da izdvoji ogromnu sumu novca kako bi pobedio ostale rivale.

Doveli su Brazilca za 31 milion evra (plus određeni bonusi), a on će već sutra stići u Italiju i gledaće naredni meč Milana protiv Torina.

Paketa će zvanično biti Milanov igrač u januaru, ali Gatuzo želi da da što više prostora ovom igraču da se uklopi. Nova sredina za ovog igrača, ali Gatuzo veruje da ima dosta vremena i da će se sjajno uklopiti.

Milanovi navijači su dobili poklon nešto ranije nego što je to očekivano, ali ipak je potrebno još nekoliko pojačanja, pre svega u defanzivi.

Lukas Paketa

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Boris Nedeljkovic
Sunday, 09.12.2018
04:02

eeeee da moze da zaigra :D :D :D....ovo s povredama je haos....dokle vise???!...dobro mi i stojimo koliko smo desetkovani :D ....nznm koji igrac na trzistu se nije povredjivao nikako pa njega da dovedemo da razbije maler! tradicija kaze da torino nema sansu ali smo ove sezone mnoge tradicije srusili sto pozitivno sto negativno po nas....valjalo bi se malo pomeriti od lacija

avatar
AC Milan-najtrofejniji klub na svetu
Saturday, 08.12.2018
17:02

Pobediti PSG, Barsu i Liverpul u trci za igraca to samo Leonardo moze. Covek koji je otkrio Kaku, Pata, Thiaga Silvu.
Hvala.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 08.12.2018
16:31

Za 35 je dosao, odnosno, presao.