Novogodišnja poslastica - Zlatan i družina na "Neroazure"!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 10.11.2015.
18:57
Izvor: Sportske.net

U vreme božićnih i novogodišnjih praznika fudbal na kratko pada u drugi plan, ali će sladokusci pored Premijer lige imati prilike da isprate i jedan sjajan duel između italijanskog i francuskog velikana.

BETA/AP Photo/Thibault Camus
BETA/AP Photo/Thibault Camus

Povezane vesti

Premda vremenski uslovi koji ovih dana vladaju u Srbiji ne ukazuju na to da bismo uskoro mogli da vidimo snežni pokrivač, Nova godina i Božić stižu nam na vrata.

Vreme koje je po pravilu rezervisano za pauze u šampionatima širom Evrope teško nam pada jer osim Premijer lige nema fudbalskih poslastica u kojima bismo mogli da uživamo tokom neradnih dana.

Prijateljske utakmice ne pružaju isti užitak kao one takmičarske ali i pored toga ne možemo a da ne pomenemo da će 30. decembra biti odigrana utakmica koja garantuje dobru zabavu.

Italijanski velikan Inter i šampiona Francuske Pari Sen Žermen odmeriće snage na stadionu "Al Sad" u Dohi 30. decembra od 19.30 minuta po srednjeevropskom vremenu.

Predstavnici klubova dogovorili su odigravanje prijateljske utakmice u utorak čime su obradovali iskrene ljubitelje fudbala koji za vreme praznika pate zbog nedostatka akcije.

Biće to dobra prilika da klub koji u tekućoj sezoni ne igra u Ligi šampiona odmeri snage sa jednim od favorita za plasman u završnu fazu elitnog klupskog takmičenja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVOLT SEMPRE PER TE
Tuesday, 10.11.2015
20:01

Ibrahimović je u domovini sinoć primio nagradu za najboljeg, a podsetio se i dešavanja iz prethodnog prelaznog roka i otkrio koliko mu nedostaje Milan.„Ponuda je stajala na stolu i da sam rekao „da“ mogao sam da se vratim u Milan. Ali to nije bila ponuda koja bi me je zadovoljila. Želim da pobeđujem. Uvek ću biti zahvalan Milanu jer je to najveći klub za koji sam igrao. Igrao sam za mnoge velike klubove, ali nijedan od njih ne može da se meri sa Milanom. Organizacija, načina na koji klub funkcioniše...“, rekao je Zlatan.On je još jednom podsetio da način na koji je napustio Milan nije bio njegov izbor. Berluskoni i Galijani su ga naterali da ode...„Da sam se ja pitao i da je bilo do mene, nikada ne bih odlazio iz Milana. Sjajne uspomene me vežu za klub, stadion, navijače i ljude u Milanu. Ko je krivac što sam otišao? To je zatvoreno poglavlje i ne bih da ga ponovo otvaram. Italija je moja druga kuća, a Serija A najbolja liga na svetu gde sam izrastao u igrača kakav sam danas. Pogotovo je teška za napadače“.

avatar
Paolo Maldini 5 KS
Tuesday, 10.11.2015
21:38

po meni, ostao je zbog LS, jako zeli taj trofej i volio bih da ga osvoji.. mada mislim da je dosao, baka ili bonaventura ne bi dosli do izrazaja ovako, za baku se predpostavljalo ali bonaventura me odusevljava..

avatar
REVOLT SEMPRE PER TE
Wednesday, 11.11.2015
16:19

Da, to je razlog, ali odlucila je i cinjenica da sada nismo vise vrhunski tim. Covek je rekao da zeli da pobedjuje, to znaci i jake saigrace, trazio je pojacanja i garancije, a iste mu nisu i pruzene.