Novo priznanje za Solskjera i novi znak za upravu Junajteda!

Autor: Nikola Miloradović
petak 08.02.2019.
14:59
Izvor: Sportske.net

Norvežanin uživa ogroman uspeh na startu svoje trenerske karijere na "Old Trafordu".

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Ole Gunar Solskjer je sredinom decembra preuzeo Mančester junajted, još uvek ne zna za poraz, ostvario je samo jedan remi, krajem minulog meseca protiv Barnlija je bilo 2:2.

U svim ostalim mečevima je slavio, oborio je rekord Meta Bazbija sa brojem vezanih pobeda na startu karijere ne klupi Junajteda, a sada je dobio i priznanje od Premijer lige.

Naime, Solskjer je proglašen za trenera meseca u PL, njegovi "Đavoli" su u januaru upisali tri pobede i remi u ligi.

Slavili su protiv Njukasla, Totenhema i Brajtona i remizirali sa Barnlijem.

Tako je norveški stručnjak postao prvi trener Mančester junajteda koji je dobio nagradu za trenera meseca još od Ser Aleksa Fergusona!

Podsetimo da su posle Fergija "Đavole" predvodili Mojes, Van Gal i Murinjo, nijedan od njih nije mogao da se pohvali pomenutim priznanjem.

Solskjer je to uradio u drugom mesecu u klubu, pa je ovo još jedan jasan pokazatelj da je pravi čovek za posao na "Teatru snova".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Rooster
Friday, 08.02.2019
17:05

A vi hocete Pocetina!

avatar
Friday, 08.02.2019
16:57

Idemo dalje Ole :)

avatar
Velja Sejn
Friday, 08.02.2019
16:49

Jednom je jedna trenerska legenda rekla(Ferguson),da utakmicu dobija napad jednog tima a titulu prvenstveno odbrana,i da se titula uzima na malim utakmicama a ne na derbijima......rezimirajuci ovu konstataciju dolazimo do zakljucka da je Solsk(s)er,ucinio veliki poduhvat...da sa posrnulom odbranom prvo primi mali broj golova,a drugo da potpuno osvezi igru tima bez ijedne funte ulaganja....mislim da je vec broj parametara pokazalo da se Solskeru treba dati sansa...igra i taktika je potpuno izmenjena,igraci pokazuju mentalnu snagu izbegavanjem poraza .... kao individue dostizu svoj maksimalni potencijal..bukvalno su svi podigli nivo igre....sutrasnjom utakmicom mislim da cemo se popeti na 4 mestu na tabeli....jedonm recju potpuna REVOLUCIJA!!!

avatar
Friday, 08.02.2019
21:52

Ide stopama Fergiju jednom recju :)

avatar
Agent Provocateur
Friday, 08.02.2019
16:30

Zasluzeno. Jasno je pokazao da sa istim resursima i drugacijim pristupom MU moze mnogo bolje. Mou je za penziju, pisem to godinama

avatar
Sir Alex
Friday, 08.02.2019
16:11

Samo neka nastavi Ole ovako. Svaka cast.