Novo priznanje za Duću, ovo nikome nije pošlo za rukom!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 07.03.2019.
13:32
Izvor: Sportske.net

Srpski reprezentativac je i dalje jedna od glavnih tema u brojnim sportskim medijima širom Evrope.

Epa/Juanjo Martin
Epa/Juanjo Martin

Povezane vesti

Ajaks je na senzacionalan način izbacio madridski Real iz Lige šampiona, nakon poraza koji su doživeli u Amsterdamu (1:2), "Kopljanici" su predvođeni Dušanom Tadićem slavili sa 4:1 na "Bernabeu", te će tako posle dugog niza godina igrati u četvrtfinalu elitnog takmičenja.

O partiji srpskog reprezentativca se još uvek priča, posto je tek drugi fudbaler u istoriji Ajaksa sa šest golova u LŠ, posle Jarija Litmanena, kao i deveti igrač u istoriji koji je za nastup u Ligi šampiona dobio ocenu 10 od francuskog lista "L'Ekip".

Postigao je jedan gol i upisao dve asistencije, plesao je na stadionu u Madridu, bez sumnje, odigrao je partiju karijere i naneo jedan od najtežih poraza "kraljevskom" klubu u eliminacionoj fazi Lige šampiona.

Sada je i portal "Whoscored" nagradio Srbina desetkom i to je prvi put da je jedan igrač u toku ove sezone u LŠ dobio najvišu ocenu renomiranog portala koji se bavi statistikom.



U nedelji iza nas Musa Marega iz Porta je dobio ocenu 9.02, Romelu Lukaku 8,8, Tadićev saigrač Zijeh 8,73, dok je golman Totenhema Ugo Ljoris zaradio ocenu 8,35.

Na sajtu Lige šampiona se može i glasati za igrača nedelje, u konkurenciji je naravno Tadić, zajedno sa Maregom, Ljorisom i Lukakuom. Mi mislimo da nema dileme kod koga će laskava nagrada završiti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke