Novinari pitali trenera CSKA o odlaganju, evo šta im je rekao!

Autor: Darko Mitrović
utorak 20.02.2018.
15:31
Izvor: Sportske.net

Stvari su jasne!

Beta/Branislav Božić/MO
Beta/Branislav Božić/MO

Povezane vesti

Utakmica između CSKA i Crvene zvezde zakazana je za sutra u 18 časova, a bez obzira na veliki temperaturni minus koji se očekuje u vreme odigravanja meča, trener ''Armejaca'' Viktor Gončarenko veruje da neće biti razloga za eventualno odlaganje o kojem se spekuliše ovih dana.

''Imam iskustva sa utakmicama koje su igrane na -15, ali na terenu je toplije, s obzirom da postoji grejanje, biće veliki broj gledalaca, zatvoren stadion. Da, biće možda problema sa odskakanjem lopte, ali mislim da će igrači uspeti da se prilagode uslovima'', istakao je Gončarenko.

Iako je CSKA ostvarila povoljan rezultat u Beogradu, trener Moskovljana upozorana na kvalitet ekipe Vladana Milojevića.

''Za gostujući tim je neugodan rezultat 0:0. Statistički podaci pokazuju da timovi koji igraju revanš kod kuće često idu dalje. Ali, protivnik je prilično opasan, zna kako da deluje u kontranapadima, odigrali su dobru utakmicu.

Da, moramo ih napasti na našem stadionu i pred našim navijačima, ne smemo dopustiti protivniku da iskoristi svoje prednosti. Moramo povećavati npritisak u različitim periodima utakmice'',
izjavio je Gončarenko.

CSKA će sutra nastupiti bez povređenog Šenikova, kao i Golovina koji je zaradio suspenziju posle prvog meča. Gončarenko priznaje da će biti teško nadoknaditi Golovin  ov izostanak, a zagonetan odgovor je dao na pitanje na kojoj će poziciji igrati Pontus Vernblom.

''Dođite sutra i sve ćete videti'', poručio je Gončarenko.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Patrick Bateman
Tuesday, 20.02.2018
16:40

Ako je za gostujuci tim 0:0 neugodan rezultat za domacina moze samo da bude jos neugodniji.

avatar
aleksa_028
Tuesday, 20.02.2018
20:03

Vala bas, ne znam sta prica covek.