Novi trener, ali stare navike ostaju - Dembele prevršio svaku meru?!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 28.09.2020.
19:35
Izvor: Sportske.net

Francuz neće dogurati daleko sa svojim navikama.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Barselona je počela sezonu na najbolji način.

Kumanovi momci su savladali Viljareal ubedljivo rezultatom 4:0. Priliku je dobio i Usman Dembele koji je odigrao zadnjih dvadesetak minuta, ali danas španski mediji prenose da je ofanzivac nastavio sa već ustaljenim navikama.

23-godišnjak je uslikan kako kasni na trening i to više od petnaest minuta. Ovo mu je drugi put da kasni od kada je Kuman preuzeo Katalonce.

Bivši igrač Borusije je u par navrata bio 'zvezda' sportskih novina zbog svog (ne)sportskog načina života. U kombinaciji sa svojim učestalim povredama to jeste jedna od stvari koje su najviše nervirale navijače kluba sa "Nou Kampa".

Kod Valverdea i Setijena mu je to prolazilo bez većih sankcija, videćemo kako će Kuman pristupiti ovom problemu. Jasno da Dembele afirmacijom Fatija i novopridošlicom Trinkaom ima sve jaču konkurenciju.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Tuesday, 29.09.2020
22:36

Какав имбецил!

avatar
jv
Tuesday, 29.09.2020
16:16

Može mu se. Murinjo bi ga odmah stavio na transfer listu, Konte bi ga naterao da plače, Gatuzo i Simone bi mu polomili noge, a Lučesku bi mu završio karijeru. Ali oni nisu treneri za Barselonu, nisu dovoljno fini. Pa ih zbog toga ovaj trkač, poluproizvod i nula od čoveka ismejava pred celim svetom. Sve po zasluzi.

avatar
Barca4ever
Monday, 28.09.2020
23:33

Dve utakmice na tribine

avatar
Mirjevac
Monday, 28.09.2020
20:25

Ako je ovo tacno, njega treba Kuman u kluub da sankcionisu i da vise nigde ne odigra ni jednu utakmicu, da ga sprece da ga ni jedan drugi klub ne kupi! Posto zloupotrebljava svoje obaveze prema klubu!