Novi šok, Pogba otkrio šta se dešava i postavio uslov!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 02.10.2018.
08:44
Izvor: Sportske.net

Ono što je sigurno, Francuz neće pognuti glavu i odustati. Murinjo u sukobu i sa kapitenom?

screenshot: Twitter
screenshot: Twitter

Povezane vesti

Pol Pogba je u definitivnom ratu sa Murinjom.

Navodno se poverio prijateljima da ga negativna taktika i ponašanje trenera prema njemu "ubija" i da je siguran da će po svaku cenu napustiti Junajted, ako Murinjo ostane trener.

On je dodao da nema nameru da pogne glavu, da će se boriti protiv trenera i da je veliki broj igrača nezadovoljan.

Naime, osim njega, mnogo fudbalera ima primedbe na ponašanje trenera koji je izgubio potpuno kompas, Sančez je otpisan, a i kapiten Valensija gotovo da ne govori sa trenerom.

Dodajte na to Baija, Marsijala i nezadovoljstvo se širi kao virus.

Murinjo je podelio ekipu, u to nema nikakve sumnje, Džejmi Karager kaže da nema podršku svlačionice i da, ako izgubi od Valensije i ne dobije Njukasl, sigurno će mu uručiti otkaz.

Ono što je problem za Murinja je nedostatak lidera na terenu, tu je Nemanja Matić potpuno u pravu.

"Svlačionica, odnosno te priče iz nje ne znače ništa, po meni, lideri se pokazuju na terenu. Mi nismo ispoštovali ono što nam je trener rekao, i svi smo odgovorni. Ja ne verujem da se sad neko od igrača ne trudi i ne daje najviše što može, to su konstrukcije", kaže Srbin koji i dalje stoji uz svog trenera.

Videćemo šta će se desiti večeras protiv Valensije, kako rekosmo nema Sančeza i Lingarda, Rašford i Mata će početi iza Lukakua, na sredini su Pogba, Matić i Felaini, u odbrani, desno Valensija, levo Šo, štoperi Smoling i Lindelof, na golu De Hea...

Marsijal se seli na klupu, Baji je definitivno izgubio mesto u timu, stiče se utisak da ovim sastavom Murinjo želi da se osigura da svi daju maksimum jer navodno je rekao da stiče utisak sa su Mata i Šo igrači kojima je stalo više od ostalih.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
La bestia negra
Tuesday, 02.10.2018
14:13

Poverio se ostalim klovnovima u jednom satoru nedaleko od cirkusa ?

avatar
Barcelonista
Tuesday, 02.10.2018
12:03

A ovog So-a je do malo prije toliko maltertirao, samo sto mu nogom za vrat nije skakao :-D. E moj Murinjo, kakav si ti....da ne lajem svasta :-)

avatar
Tuesday, 02.10.2018
08:52

Pa ne bih ja ovde prvo urcio Murinju otkaz,ja bih prvo uricio OTKAZ budali kojoj je sinula ideja da ga uposli posle horora u Celziju tvom rivalu koji je pocinio,pitanje kako onda moze da bude dobar za tebe?Samo treba videti sta je ucinio od Marsijala i Rasforda,kako su ta dva momka igral pod LVG,sad su totalno unisteni,Murinjo je pukao covek njega ovaj posao psihicki jao povredjuje ursio mu je Zdravlje,pogledajte tog coveka kako je izgledao 2010.god fizicki danas ni senka tog coveka za svega 8.godina!!!!!!!