Novi problemi za Bajern

Autor: Nikola Miloradović
sreda 14.11.2018.
16:09
Izvor: Sportske.net

Jedan od najboljih igrača doživeo je nezgodnu povredu.

epa/LUKAS BARTH-TUTTAS
epa/LUKAS BARTH-TUTTAS

Povezane vesti

Kako je na zvaničnom sajtu minhenskog Bajerna objavljeno, Hames Rodrigez je doživeo povredu kolena i moraće na pauzu.

U pitanju je povreda ligamenata, delimično kidanje spoljnih ligamenata levog kolena, koje će ga od terena odvojiti minimalno par nedelja.

Kolumbijac će se najpre 10 dana odmoriti, pre nego što krene sa tretmanima i rehabilitacijom.

Bivši igrač Porta, Monaka i madridskog Reala se povredio na treningu, a u bolnici bavarskog kluba će se pridružiti Tolisou, Komanu, Tijagu Alkanteri i Arjenu Robenu.

Bavarci su u krizi, zaostaju sedam bodova za vodećom Borusijom u Bundesligi, te se već piše o odlasku Nika Kovača sa mesta šefa struke.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 15.11.2018
12:38

bajern treba rodrigeza oterat

avatar
Mladen
Wednesday, 14.11.2018
21:42

Od iduće sezone vodi ih Zidan već su ga kontaktirali i sve objasnili Bayern će napraviti strašnu ekipu velike promjene slijede na ljeto.

avatar
Karambol
Wednesday, 14.11.2018
17:56

Bajern gotovo od pocetka sezone igra bez Comana i Tolissoa, a sada i Thiaga i Hamesa, zbog toga su u problemima s obzirom da na dvojac Robbery vise ne moze da se osloni.. videcemo kada se bude vratio na teren Coman koji je veoma bitan igrac u Bajernu i pravi razliku na terenu brzinom i prodorima, Gnabry solidan igrac i svakako bolja opcija da igra umesto Robbena, stize i Alphonso Davies u januaru..videcemo sta ce biti do kraja sezone,ali Henes je najavio velike promene Bajerna na leto.

avatar
Аполо
Wednesday, 14.11.2018
18:24

Treba da se renovira ekipa, to je problem. Pa ne mogu da imaju dominaciju godinama sa istim igracima, Roben i Ribery. Zao mi je samo sto je Dortmund njihova filijala, prodade im sve najbolje igrace u suprotnom vraga bi Bajern bio godinama 1. na tabeli.

avatar
Karambol
Wednesday, 14.11.2018
19:28

Prodao je Dortmund svima svoje igrace, Lewa je dozao za dz i to je sam izabrao Bajern pre Reala, Humels je dete Bajerna, Gece je vracen nazad i Rode je prodat Dortmundu.. Auba, Dembele, Kuba Blascikovski, Kagawa su prodati van Nemacke, nista njiih Bajern nije oslabeo nego je BvB takav klub koji zivi preprodavanjeg igraca, videces na kraju sezone sta ce biti sa Sancom, Alkaserom, Akandjijem...