Novi problem za "Tobdžije"

Autor: Nikola Miloradović
petak 13.09.2019.
17:25
Izvor: Sportske.net

Jedan od najboljih van terena, ali ima i dobrih vesti.

EPA-EFE/NIGEL RODDIS
EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Arsenal za vikend očekuje duel sa Votfordom u petom kolu Premijer lige, imali su solidan početak sezone, pa se nadaju dobrim rezultatima i u nastavku takmičenja.

Ipak, do kraja meseca neće moći da računaju na jednog od najboljih igrača, Aleksandra Lakazeta.

On ima problem sa levim člankom, već nekoliko nedelja praktično igra sa tom povredom, ali je sada postalo jasno da mora da odmori kako bi mu članak ojačao i kako bi se vratio u punu fizičku spremu.

Zbog toga, njegov povratak na teren se očekuje u oktobru.

Dobra vest je da su se punim treninzima vratili Rob Holding, Dinos Mavropanos, Ektor Beljerin i novajlija Kijeran Tirni, videćemo kada će se vratiti na teren, kao i kada će priliku da debituje dobiti Škot koji je letos stigao iz Seltika.

Ekipu Unaja Emerija do kraja meseca očekuje pet mečeva, za vikend gostuju na "Vikaridžu", potom počinju sezonu i u Ligi Evrope duelom sa Ajntrahtom iz Frankfurta i to u gostima, slede im dva duela kod kuće protiv Aston Vile (PL) i Notingem Foresta (Liga kup).

Mesec zatvaraju gostovanjem na "Old Trafordu", protiv Mančester junajteda.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Provokator
Saturday, 14.09.2019
08:49

Pametno bi bilo da Lakazet preskoci meceve do ovog sa Unitedom. Ako su stvarno dobar tim ,nece imati problema da ostvare pobede na ovim mecevima i bez Lakazeta.