Novi problem za Barsu, kako bez Nemca?

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 24.09.2020.
09:47
Izvor: Sportske.net

Nikad kraja problemima.

EPA-EFE/Manu Fernandez / POOL
EPA-EFE/Manu Fernandez / POOL

Povezane vesti

Barselona ima teško leto iza sebe, ostali su bez trofeja minule sezone, a završili su je porazom 2:8 od minhenskog Bajerna u četvrtfinalu Lige šampiona.

Onda je usledila saga oko Mesija, najavljivao se njegov odlazak iz kluba, na kraju je posle brojnih pritisaka pristao da ostane i odradi poslednju godinu u ugovoru.

Neki od igrača koji su imali jako važnu ulogu u prethodnim godinama su otišli za siću, Barsa nije zaradila ni 10 miliona evra od odlazaka Ivana Rakitića, Artura Vidala i Luisa Suareza, jedino su dobro prošli pri prodaji Nelsona Semeda Vulverhemptonu.

Ronald Kuman je nasledio Kikea Setijena, počeo je da implementira svoju filozofiju, ali Holađanin će imati veliki hendikep na početku sezone.

Naime, golman Mark Andre ter Štegen neće skorije stati među stative.

On se oporavlja od artroskopije desnog kolena, koja je obavljena 18. avgusta, procena je bila da će mu biti potrebno oko dva i po meseca da se vrati na teren.

Trebalo je da bude spreman za "El Klasiko" 25. oktobra, ali izgleda da je došlo do promene.

baner

Nastali su novi problemi javlja "AS", Nemac nedeljama ne može normalno da radi jer mu se javlja otok na kolenu nakon nekoliko fizikalnih terapija.

Morao je da napravi pauzu zbog zapaljenja u kolenu, pa je sad pod velikim znakom pitanja njegov povratak za "El Klasiko".

Prema novim procenama Nemac bi na teren mogao a se vrati tek sredinom novembra, što bi značilo da bi propustio šest mečeva u Primeri (Viljareal, Selta, Sevilja, Hetafe, Real Madrid i Alaves), kao i tri u Ligi šampiona.

Tako da, Neto će morati među stative, videćemo kako će se iskusni Brazilac pokazati, prošle sezone je slabo dobijao priliku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Thursday, 24.09.2020
17:45

I koji je to sad problem ako bude branio rezervni golman? Valjda u svakom klubu oma dobar rezervni golman i on zameni prvig golmana i problema nema! Tosto barca nije zaradila na stare igrace nije istina, barca je na njih zaradila samo da im ne isplacuje zadnje plate za ostatak ugovora a oni imaju visoke plate i plus je barca dobila nesto novca! Tako da barca je dobila to jest usparala na platama, na Suareza 20 plus 6 miliona, na Raketica 8 plus sto ce da dobije oko 12 to je 20 miliona, tako nesto i na Vidala, znaci sve ukupno je barca usparala to jest i zaradila preko 60 miliona! Pitam ove sto sve ovo pisu dali oni znaju da racunaju i da napisu koje u ovoj krizi prodo starog igraca ta velike oare?