Novi problem u Madridu, Zidan neće Srbina, "Perezovo pojačanje"!?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 07.10.2019.
14:05
Izvor: Sportske.net

Da li je posredi novi obračun predsednika i trenera?

Rodrigo Jiminez
Rodrigo Jiminez

Povezane vesti

Nove spekulacije o sudbini Luke Jovića i kako tvrdi "Don Balon" novi sukob Zidana i Florentina Pereza.

Naime, Francuz navodno nije ni želeo Jovića, on je Perezovo pojačanje, zbog toga mu retko pruža šansu, a nije ga uverio da će biti od koristi ove sezone.

Zidan je prema tvrdnji lista tražio od Pereza da Jovića na zimu pošalje negde gde će sticati iskustvo i igrati regularno, ali predsednik Reala nije oduševljen tom idejom.

"Don Balon" dodaje da je na treninzima Jović pokazao da nije na nivou saigrača, a da na terenu nema ni gol, ni asistenciju i za ovo malo vremena koliko je igrao.

Izgubio je mesto u Srbiji, Tumbaković ga nije zvao jer ne igra u Realu, koštao je 60 miliona evra, sigurno da Perez neće odustati od svoje investicije. Od Jovića traži strpljenje, ali šta to vredi kad Zidan u njega nema poverenje.

Videćemo šta će se desiti do zime, hoće li uslediti pozajmica, mada je pre nekoliko nedelja, slične natpise Jović okarakterisao kao spekulacije bez ikakve podloge.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Boris Nedeljkovic
Wednesday, 09.10.2019
01:37

maldini reaguj.....daj poljaka a uzmi luku...taman!

avatar
KomsijaBrko
Monday, 07.10.2019
18:31

Terza vraca Jovica u zvezdu za 2.7 miliona a prodaje ga na leto Kinezima za 5.4 miliona.

avatar
El Clásico leyendas
Monday, 07.10.2019
17:28

Don Balon i sve je jasno.

avatar
Dorotej
Monday, 07.10.2019
15:55

Na žalost nema potencial za Real. Uprskao je neke šanse koje ne bi smeo (promašivao je "nemoguće"). Prijem lopte mu je bio često problematičan. Da li zbog treme, prevelike želje, ili pritiska da mora da briljira teško je reći. U takvom klubu trener obično nema razumevanje. To je već pokopalo neke naše igrače, koji su puno obećavali pa na kraju ništa napravili. Mislim da će ići na pozajmicu, da je to realno i neće se vraćati u Real.

avatar
Aleksandar An.
Monday, 07.10.2019
15:52

Nažalost, precenio je sebe, ali su ga i drugi previše digli. Sada ide sve ispočetka....

avatar
mclaud kg
Monday, 07.10.2019
14:53

NIje ni trebao da ide u Real.Poleti covek,odlican igrac,pokazao i dokazao se u Nemackoj koliko vredi.Samo je od Reala trebao da bezi sto dalje.

avatar
Zinedine Zidane
Monday, 07.10.2019
14:45

Hahah, evo je još jedna vest o Realu koja nema veze s mozgom. Svaki dan objavite o Realu 5 vesti, a najmanje pola netačne, oladite malo ljudi.

avatar
Agent Provocateur
Monday, 07.10.2019
14:38

Ovo cije je pojacanje nema veze, decko ne moze da se sastavi i to je to. Svi mi koji pratimo fudbal malo duze znamo kakvi su lavovi propadali u realu i barsi i da nije neophodan samo talenat da bi se uspelo, mora mnogo toga da se poslozi a nazalost po Luku, Benzi je u zivotnoj formi a Zidan ga ionako gotivi do daske a pored Azara koji ce kad tad uci u formu i Bejla ( levo i desno ) malo ko bi igrao. Mozda Mbape.

avatar
Badr Hari
Monday, 07.10.2019
14:38

E sad' dal' ga neće zato što je Srbin ili zato što Alžirac nije baš toooliki pojmaš pa da ne vidi kako debeli Jović nema veze sa životom?

avatar
Barcelonista
Monday, 07.10.2019
14:32

Steta za tog Jovica, on je odlican igrac ali je promasio transfer skroz. Pa taj Real je smijurija od kluba postao, isto kao i ova mila mi Barselona. Ni kod jednih ni kod drugih se vec neko vrijeme ne zna ko kosi, a ko vodu nosi :-) Vrijeme je da se uozbilje i jedni i drugi. A Jovic da je pametan, da bjezi glavom bez obzira iz Madrida ;-)