Novi problem sa Mesijem, propušta Real!?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 18.09.2020.
09:33
Izvor: Sportske.net

Šta radi FIFA, ovo je strašno...

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Čudna situacija, kao da se FIFA trudi da oteža klubovima stvari. Sledećeg meseca su na programu kvalifikacije za Mundijal 2022.

Argentina je imala dosta problema u nekim prethodnim kvalifikacijama, sada startuju u oktobru protiv Bolivije i Ekvadora.

Bez Lea Mesija bilo bi mnogo teže, on je pozvan pod zastavu za start kampanje, ali to bi značilo, ako se Španija bude pridržavala zakona da propusti meč sa Realom.

Naime, prema odluci vlade, svi koji se vraćaju iz Južne Amerike moraju bez izuzetka u karantin od dve nedelje. Pomislite samo koliko reprezentativaca iz Latinske Amerike igra u Primeri, Mesi je najočigledniji primer.

Ako se pravila budu poštovala, a Španija očekuje novi talas korone, Argentinac će propustiti El Klasiko, kao i mečeve protiv Alaveša i Hetafea.

Baner 1

Klubovi prete da neće pustiti igrače, ali je FIFA uverila saveze da će imati na raspolaganju reprezentativce za oktobarske kvalifikacije. Sada je to problem, u pitanju je zvanični reprezentativni termin i klubovi su nemoćni, sve je na fudbalerima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Friday, 18.09.2020
18:34

Ma kao da je argentina nesto sa Kmessijem u radila...covek je odigrao puno utakmica i finala a nije uzeo nijedan ozbiljan trofej...sem OI i to je to...ali SP i KA nula

avatar
Mirjevac
Thursday, 24.09.2020
20:15

Da je argentina u evropi ona bi skoro uvek nesto osvajala, pogledaj samo kako se igra fudbal u J. Americi i koliko drzava ima u J. Americi koji se takmice i koje su jake u fudbalu! Kad bi sve to povezao ti nebi ovo pisao, za naj boljeg svih vremena!

avatar
Mirjevac
Friday, 25.09.2020
23:30

On je vec nesto uradio u Argentini, bbar je osvojio Olimpiske igre i jos nesto, tako da igrac koji igra u nekom drugom kontinentu je dovoljno i to!

avatar
deki trbic
Friday, 25.09.2020
22:20

Ne pricaj gluposti...on u Argentini ne moze nista da uradi, to može samo u FARSELONI i nigde vise i tacka...xD

avatar
Mirjevac
Friday, 18.09.2020
15:55

Ja tu nevidim nikakav problem, ako klubovi zavise od po jedinca onda ne treba ni da podtoje! Svaki klub oma vise igraca i posto je grupna igra onda ne treba zavisiti od po jedinca! Tako i ako barca zavisi samo id Mesija onda ona ne zadluzuje da postoji! Naravno Mesi je majstor svih vremena, ali klub ce imati 11 igraca za igru kao i onaj drugi i tu nema problema!

avatar
04
Sunday, 20.09.2020
13:19

I ne možeš da vidiš kada ne znaš da se u mnogim klubovima nalazi po 10 i više reprezentativaca, a ne samo jedan.

avatar
Mirjevac
Sunday, 20.09.2020
18:23

Tu si u pravu, ali svaki klub treba na to da racuna da ce igraci iz drugih zemalja igrati u njihovim takmicenjima! Ja sam ovde samo u vezi Mesija i barce komentarisao, mislio sam da ako na primer barca bude zavisila na jednog igraca onda bolje i da nepostoji! Svaki klub treba da ima u rezervi igrace!

avatar
Bádr Hari
Friday, 18.09.2020
10:56

pa iza svega toga stoji izlizani sa svojim marketing timom koji pokusava da naudi mom idolu Messiju. :D