Novi problem, Italijani suspenduju Bufona?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 13.04.2018.
10:37
Izvor: Sportske.net

Vrlo realna mogućnost, mada na kakvu bi reakciju naišlo ovo...

EPA-EFE/KIKO HUESCA
EPA-EFE/KIKO HUESCA

Povezane vesti

Ne stišavaju se reakcije posle ispada Bufona i kritika, ili bolje da kažemo uvreda na račun sudije Majkla Olivera.

Javno mnenje se podelilo, bivši kapiten Del Pjero ne razume ispad svog prijatelja, kaže da je trebalo ipak da sačuva hladnu glavu, dok Takoni, legendarni golman Juventusa smatra da je Điđi trebalo da nokautira engleskog sudiju i odšeta u istoriju poput Zidana.

Legendarni Oliver Kan kaže da razume Bufona, ali da je morao ranije da se povuče kako bi izbegao Švedsku i Real. Andrea Pirlo smatra da je sasvim normalno da kad ti ukradu snove reaguješ onako kako je reagovao njegov prijatelj...

Sigurno je da će Oliver u izveštaju pomenuti sve uvrede, Bufon ga je nazvao đubretom, životinjom, zločincem, UEFA će sigurno kazniti Điđija, ali on završava karijeru.

Međutim, danas se u "Gazeta delo Sport" pojavila informacija da bi golman Juventusa mogao da zaradi suspenziju u domaćem šampionatu.

Naime, disciplinska komisija lige razmatra izveštaj, zbog ispada pred TV kamerama i u javnosti, Bufon bi mogao da zaradi jednu ili više utakmica suspenzije, što bi jasno, bio udarac za Juventus.

Šampiona, pre velikog derbija sa Napolijem, čekaju dueli sa Sampdorijom u nedelju i Krotoneom u gostima sredinom nedelje, dok je veliki derbi sa Napolijem zakazan za devet dana 22. aprila. Ako disciplinci reaguju, Bufon bi mogao da propusti baš taj meč.

To bi verovatno kod njega dovelo u pitanje i oproštajnu utakmicu u Torinu 30. maja, kada bi trebalo da protiv Holandije poslednji put stane na gol...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
xenon 1989
Friday, 13.04.2018
17:09

Sve to kako je Djidji nazvao Olivera nije nista u odnosu sta je trebao da mu kaze, da ne kazem uradi.

avatar
rosen.manutd
Friday, 13.04.2018
13:03

Kao pravi kapiten je stao i borio se za svoj tim. Ako je ovo crveni, jos i suspenziju razmatraju, sta je trebalo da dobije Michael Balack protiv Barse??

avatar
Vladimir Simovic
Friday, 13.04.2018
11:29

Ma izmislite novi Kalcopoli. Strasno je da covek vise ne sme da se brani za pravdu..

avatar
JUVENTIN
Friday, 13.04.2018
11:07

Forza Djidji, sve i da ga suspenduju titula je nasa

avatar
Mak-Juventino
Friday, 13.04.2018
10:56

Zao mi je samo zbog toga sto mu nije polomio zube , Oliver je zasluzio to

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Friday, 13.04.2018
10:44

Ipak je samo Vasovic bio suspendovan sa cetiri utakmice, a pokrenuli su postupak i protiv Miladinovica, cak su i nas stadion hteli da suspenduju- neverovatno...

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Friday, 13.04.2018
10:42

Ma daj, otkud moze to da se prenese u DOMACE takmicenje?! Ne bi bilo fer, a i ja bih uradio isto ono sto je predlozio Takoni- siguran sam da mu je odmah proslo kroz glavu sta je uradio Zidan i kako neslavno oprostio te da se zbog toga suzdrzao. Inace, poznat je slucaj da je nekoliko igraca Partizana bilo suspendovano za odredjeni broj utakmica u prvenstvu (a mozda i Kupu) zbog tuce na PRIJATELJSKOJ utakmici sa Milanom?! Svasta.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Friday, 13.04.2018
10:50

* kako se (oprostio)

avatar
Hannibal Lecter
Friday, 13.04.2018
11:28

sta je s vama ljudi? Penal bio kao suza cist, pitanje je samo sto je poslednji minut da li treba suditi ili ne... Da nije bilo na 4-5 metara od gola ili da je bio igrac ispred ne bi svirao sigurno, ovako pogledajte usporen snimak vrti se na portalima gde se vidi kako je Vaskez odgurnut unapred prvo rukom od strane igraca koji ga zaskocio dok je grudima primao loptu... druga stvar ne postoji sansa da covek u naletu od 5 m sa ledja dodirne loptu igracu kod grudi a da ga pre toga nije udario s ledja... protivi se zakonima fizike. Druga stvar Real je ostecen kod gola Isca jer nije bilo govora o ofsajdu. Da nije sudio ovaj penal bilo bi to sudjenje apsolutno protiv domacina... Bufon je burno reagovao povlacio sudiju za rukav, ko zna sta mu sve rekao u lice... tako da crveni je zasluzio. Moze se voditi debata da li je penal ili ne, misljenja su podeljena ali bufon je crveni zasluzio, tu nema dileme. Svi mi volimo bufona.