Novi preokret, PSŽ "ispalio" Kontea, neočekivano rešenje!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 30.03.2018.
09:07
Izvor: Sportske.net

Izgledalo je da će Italijan na kraju završiti na klupi "Svetaca", sada su se stvari promenile i on praktično nema nijednu klupsku ponudu!

EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ
EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

Povezane vesti

Luis Enrike će ga zameniti na klupi Čelsija, makar tako stoje stvari, ali verovatno su planovi Antonija Kontea posle novog obrta promenjeni.

Možda će čekati da dobije otkaz od Abramoviča kako bi pokupio veliko obeštećenje ili se nagodio da mu uz "šut kartu" bude isplaćena pristojna suma.

Ali, od njegovog plana da preuzme PSŽ, izgleda nema ništa.

Naime, "L'Ekip" tvrdi da je uz posredovanje Pini Zahavija francuski šampion snage usmerio na Tomasa Tuhela. Nemac je odbio Bajern i Arsenal, sada je jasno i zašto. Bivši trener Borusije koji je dobio otkaz zbog neslaganja sa klupskom politikom, odnosno prodajom ključnih igrača bi imao veliki budžet na raspolaganju i mogućnost da napravi tim po svom ukusu.

U Parizu veruju da je bolje rešenje od impulsivnog Kontea, da bi na duži period mogao da napravi tim koji će pobeđivati u Evropi, oni nisu impresionirani skorom Italijana u Ligi šampiona, sa Juventusom, odnosno Čelsijem.

Sada je Konte ostao bez pravih ponuda, osim one iz Italije koju je odbio. Ipak, spremni su da sačekaju drugu polovinu maja, on je i dalje kandidat koga bi svi radije videli na klupi "Azura" nego Manćinija. Anćelotiju je reprezentacija takođe samo rezervna opcija, on cilja povratak u PL.

Šta će od svega biti ostaje da vidimo, tek Konte nema zaista opciju kojoj se nadao, pominjan je Inter, ali "Suning" ne želi da uloži ozbiljniji novac, čak će možda prodati klub.

Šta fali selektorskoj poziciji?

Ništa, osim što Konte želi da bude na terenu svakodnevno, da radi u klupskom fudbalu. Ko zna, možda uzme godinu pauze, ali pitanje je njegove ambicije. Danas mediji postavljaju pitanje da li bi se eventualno vratio u Juve, ako Alegri ode, ali ta vrata su, čini se, zauvek zatvorena, posle sukoba sa Anjelijem.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lucifer
Friday, 30.03.2018
10:45

Prva vijest : Tuhel odbio Bayern jer nema dovoljno konkurencije u ligi, prva zelja Arsenal. nDruga vijest : Preokret u vezi Tuhela, ipak mu prva zelja Bayern, i ispunjenje sna, a ne Arsenal. nTreca vijest : Potpisuje za PSG, a ne Bayern il Arsenal :D

avatar
amigo999
Friday, 30.03.2018
10:35

Sa Tuhelom mogu mozda i odbraniti titulu u Fracuskoj...Dobar izbor...

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Friday, 30.03.2018
09:11

Sve se mislim da nece naci dobar klub, ej...