Novi povratak na San Siru, postoji samo jedan uslov!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 18.02.2019.
17:10
Izvor: Sportske.net

Milan bi naredne sezone mogao da dobije još jednog napadača.

Epa/Julio Munoz
Epa/Julio Munoz

Povezane vesti

Mnogo se očekivalo od dolaska Andrea Silve na "San Siro" leta 2017. godine, međutim Portugalac nije uspeo najbolje da se snađe u prvoj sezoni na Apeninima.

Posle toga je usledila pozajmica u Sevilji gde ove sezone dvadesetrogodišnji napadač beleži odlične partije, odigrao je 34 utakmica i postigao 11 golova za trenutno četvoroplasirani tim Primere.

Ovog leta mu ističe jednogodišnja pozajmica, ali napadač bi se vratio u Milano samo pod jednim uslovom.

"Želim da prvo uradim svoj posao dobro ovde i onda cu sačekati. Da je do mene odmah bih otišao i igrao za najbolji klub na svetu. Ako mi kažu da moram da biram između pozicije startera u Sevilji ili da se vratim u Milan bez standardne minutaže, moj izbor je očigledan onda" izjavio je Portugalac za Gazetu.

Silva je u stalnim kontaktima sa čelnicima "Rosonera" i često priznaje da mu nedostaje Italija, tako da je sve do vlasnika i trenera "crveno-crnih".

Sevilja doduše ima opciju da pozajmicu pretvori u transfer ako aktiviraju klazulu od 35 miliona evra, koliko su se dogovorila dva kluba.

Uzimajući u obzir formu novopridošlice Pjonteka Silvi teško ko može garantovati minute, jedino da Gatuzo krene sa dva klasična špica u formaciji što do sada nismo imali prilike toliko često da gledamo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
AC Milan-najtrofejniji klub na svetu
Tuesday, 19.02.2019
19:21

Nece ga Sevilja ni otkupiti zbog eksplozije na mesec dana, vratice ga oni Milanu, a kud ce Milan sa njim. A jos bi i leglo tih 35 milki taman za otkup Bakajoka.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 18.02.2019
21:07

I ne moze bas da se kaze da i dalje pruza odlicne partije, imao je samo onaj odlican start i to je to. Bolje da ga prodamo jer mislim da nije bas idealan za Italiju, a mi nemamo vremena da cekamo.

avatar
MottiYazata
Monday, 18.02.2019
20:43

Hvala ti za sve, ali drzi se ti Spanije, mnogo bolje ti pristaje. Osim ako ne nekako napravimo kreativan i brz vezni red, sto je nemoguce pre 2020, minimum, ako ne i duze. Posle toga mozda i da pricamo.

avatar
rossoneroug
Monday, 18.02.2019
19:23

Neka te tamo .. bolje ti je tamooo

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Monday, 18.02.2019
18:16

Decko se ocigledno nudi Realu jer kaze da zeli da igra za najbolji klub na svetu ali mislim da Real ima druge mete za napadaca

avatar
Boaći-Ušla
Tuesday, 19.02.2019
13:00