Novi potpis u Totenhemu!

Autor: Ivan Cvetković
petak 20.07.2018.
16:21
Izvor: Sportske.net

U Londonu se radi punom parom.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Totenhem radi punom parom!

Nakon Harija Kejna i Delea Alija, novi ugovor sa "Pevcima" potpisao je Hung Min Son.

Korejski reprezentativac stavio je potpis na pet godina.
Trostruki najbolji fudbaler Južne Koreje stigao je u London pre tri godine, a u međuvremenu je odigrao 140 utakmica za "Pevce", postigavši pritom 47 golova.

Klub je takođe potvrdio da će igrač nastupiti za reprezentaciju Južne Koreje na Azijskim igrama, što je jedinstvena prilika da 26-godišnji ofanzivac izbegne vojsku.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Saturday, 21.07.2018
12:30

Totenhemu sledi pad sledece sezone. Doci ce do prezasicenja. Sve isti igraci pritom Tobi i Dembele zele da idu a bitni su igraci, neki nisu zadovoljni platom. Arsenal i Junajted nista bolji mogu i oni van top4 ako se nesto znacajno ne promeni na pijaci.

avatar
Agent Provocateur
Friday, 20.07.2018
17:40

Posle onih partija od prosle sezone postavlja se pitanje da li ce i sa kompletnim timom uspeti da konkurisu za titule. Svi se dodatno pojacavaju i iako je totenhem dobro podmazana masinerija pokazalo se da jedna povreda moze da ih izbaci iz koloseka i trke za titulu a isto tako da za najvise domete fali jos jedan igrac svetske klase. Videcemo, lepo je sto drze tim na okupu i ne sumnjam u poketina ali mislim da treba malo vise za najvise domete.

avatar
Fan Celsija
Friday, 20.07.2018
17:34

Totenhem postaje sve ozbiljniji, vezuju na vrijeme svoje najbolje igrace ugovorima, a i sve su atraktivniji za world class igrace, sto prije nisu bili.

avatar
btm
Friday, 20.07.2018
17:13

Ovakav igrac bi legao samo tako Man Unitedu 😉