Novi poraz Reala, Joviću poluvreme, Marselo tragičar

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 11.08.2019.
22:05
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri madridskog Reala i Rome odigrali su prijateljski meč na stadionu "Olimpiko" u italijanskoj prestonici.

EPA-EFE/ANGELO CARCONI
EPA-EFE/ANGELO CARCONI

Povezane vesti

Roma je na svom stadionu ugostila Real iz Madrida, nakon 90 minuta je bilo 2:2 (2:2), penali su odlučivali, nakon kojih je domaćin slavio (5:4).

Svi golovi su pali u prvom poluvremenu, poveo je Real u 16. minutu preko Marsela. Modrić je poslao loptu na levu stranu ka Brazilcu, ovaj se namestio na udarac i desnom nogom matirao Lopeza za 1:0.

Roma dolazi do izjednačenja u 34. minutu, sjajan prodor Zaniola, koji potom "na tacni" loptu ostavlja Perotiju, Argentincu nije bilo teško da poravna rezultat sa par metara, 1:1 na "Olimpiku".

Ipak, samo pet minuta kasnije, nakon kornera, koji je kratko izveden, Marselo šalje odličnu loptu pred gol domaćina, Kazemiro odlično skače i glavom vraća prednost "Los Blankosima".

U narednom napadu, Roma dolazi do novog izjednačenja, Under je poslao sjajnu loptu ka Džeku, a Bosanac postiže veoma efektan pogodak za 2:2. 

Otišlo se sa tim rezultatom na odmor, da bi Zidan na samom startu drugog dela igre na teren umesto Naća poslao Luku Jovića.

Do kraja ipak nije bilo promene rezultata, pa se otišlo na izvođenje jedanaesteraca.

Kolarov je preciznim udarcem otvorio penal seriju, a i narednih sedam izvođača je pogodilo, te se u odlučujuću seriju ušlo sa 4:4.

Pogodio je Spinacola na startu pete serije, potom je Marselo pogodio prečku, pa je Roma slavila.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Sunday, 11.08.2019
22:55

Problem Reala je odbrana!U svakom mecu su primili po gol a to takva ekipa sebi ne sme da dozvoli.Ceo ovaj letnji period je dosta veliki promasaj,Azar dolazi prevelik (predebeo) na pocetak priprema a on je igrac oko kojeg se sve vrti,Jovic (iskreno) nije kvalitet za Real,pogotovo u ovoj situacijiu kojoj svee gori,o ostalim pojacanjima necu ni govoriti...Navasa nema nigde dok supljina od golmana Kurtoa i dalje brani,Ramos i Marselo (uz svo posttovanje koje prema njima imam) sa svojih 30+ god. i dalje nose odbranu a to vise ne mogu,sredina izmasakrirana i totalno van forme,napad ocaj ALI zato Bej,Navas i Rodrigez nece igrati iako na njihovim pozicijama GORI!Sve u svem,ovo ce biti jedna jako mucna sezona za gledanje naseg Reala...

avatar
Sasha_Voj
Monday, 12.08.2019
01:47

Prijatelju dajem glavu da se jović bojkotuje! I u Madrid postoje klanovi izgleda. Gledam jović OK dečko se ne pomera previše već stoji u svojoj zoni, al niko sem bejla mu ne dodaje loptu već nekoliko utakmica. A sto su igrači tek sebični. Dok je tu bio Ronaldo nisu smeli tako da se ponašaju. Sad su ko raspuštena deca.

avatar
Offside
Monday, 12.08.2019
15:33

Pa iskreno se nadam da je tako!Vleo bih da neko napokon smeni Benzemu iz startne postave a da to bude Srbin to bi za mene bilo savrseno.Kada se bolje pogleda,ova tvoja konstatacija ima logike jer se Real suocavao sa jako puno klanova i medjusobnim sukobima izmedju njih.Mozda Spanski klan koji je od odlaska Ronalda postao nedodirljiv gura Benzemu a na sve to imaju i Zidanovu podrsku jer se radi o Francuskom rep.Ali Jovic je imao sanse,nije da nije ali ih nije koristio.Ja se nadam kao navijac Reala da ce vagnuti i da ce naci onu formu iz Ajntrahta!

avatar
real4ever
Monday, 12.08.2019
09:32

Nije problem Reala u odbrani, nego formacija i određeni igrači, Načo recimo. Kad god je igrao bio je direktni krivac makar za gol ili više. 3-5-2 Real ne može igrati, jer igraju kao amateri, pola igrača ne zna ni šta da radi na terenu. Kada je u drugom poluvremenu prebacio formaciju sa 4 u odbrani Real je proigrao i stvarao šanse. Varan i Militao su najbolja opcija na stoperima, a u vezi Kasemiro,Modrić i Isko. Nadam se da će se Zidan opametiti i više forsirati ove igrače umjesto Nača, Vaskeza, Valverdea. Sva trojica su užasni i da je kakve sreće da ih se Real riješi. Poznavajući Pereza prodaće Hamesa ili Iska a ostaviti ove panjeve.

avatar
Dimebag Darrell
Sunday, 11.08.2019
22:55

Meni su bolje izgledali u formaci gdje su Isco i Hazard bili iza Benzeme.

avatar
Paul Kersey
Sunday, 11.08.2019
22:40

Alžirac pojma nema.

avatar
Badr Hari
Sunday, 11.08.2019
23:56

Auuu... kad' te sad' zaskoči Turski (al)hemičar od 12 ljeta ima da se pušiš... kome ti Alžirac... :D

avatar
Paul Kersey
Monday, 12.08.2019
13:20
avatar
Agent Provocateur
Monday, 12.08.2019
12:14

Stize sezona kada ce ga razotkriti.

avatar
Romanista
Sunday, 11.08.2019
22:23

Florenzi podize trofej u skladu sa svojom reputacijom...:D U sustini zadovoljan sam pre svega prvim poluvremenom dobar protok lopte,jednostavno lepa igra posle dugo,dugo vremena...Lopez pokazao da ce biti dobro pojacanje,Spinazola takodje potreban je jos jedan poput njega i stoper minimum...U ovom trenutku Rugani i Zapakosta su najblizi tome.Veretout jos uvek nije debitovao ali mislim da ce on dobro da se uklopi u vezi i zamena za Dzeka ukoliko ode a gotovo sigurno odlazi...Icardi,Milik,Ben Yeder bilo ko od njih da dodje ja zadovoljan.I umesto Shicka kad bi dosao Mariano Diaz

avatar
Pravi romanista
Sunday, 11.08.2019
23:55

Nema para, meni deluje da cine sve da zadrze Dzeka

avatar
Romanista
Monday, 12.08.2019
13:51

Diaz bi mogao na neku pozajmicu posto Zidan ne racuna na njega,a Shick takodje u Dortmund ili Fiorentinu isti princip,jer kad bi smo ga ovog leta prodali morali bi smo ogroman novac da uplatimo na racun Samdorije,od sledeceg vec nismo u obavezi.Sto se tice Rugania i Zapacoste mislim i da bi smo tu mogli da izboksujemo neke pozajmice sa pravom ili obaveznim otkupom sledece godine.Zapacosta nije u planovima Lamparda a Rugani je tek 4,5ti izbor pored Kjelinija,Bonucija,De Lihta i onog turcina sto je dosao iz Sasuola.Taman da se u medjuvremenu utope skartovi poput Olsena,Biande,Corica,Nzonzia,Defrela itd...trenutno smo potrosili oko 3 miliona na transfere,jer Veretuta i Mancinia placamo tek sledece godine.Ako hocemo da se vratimo u top 4 onda mora i da se isprsi jevrej prosto i jednostavno.Ovoj trenutnoj ekipa je po meni 5 mesto domet.Uzeta je i neka pozajmica od 275 miliona evra,nesto tipa kao sto su Juve i Inter uradili prosle ili preprosle sezone.

avatar
Los Vikingos
Monday, 12.08.2019
09:45

Lopez je odlican golman, u Betisu je branio kao lud. Samo da ga ne prodate odmah sledece sezone.

avatar
Hala RM
Sunday, 11.08.2019
22:12

Sve u svemu interesantna utakmica. Roma bolja u prvom, Real u većem delu drugog poluvremena, pa i ako ne računamo Kazemirov gol iz čistog ofsajda opet mi se čini da je Real zaslužio remi u regularnom delu - stvorili su manje, ali ozbiljnijih šansi. Ne bih zamerio Marselu na promašenom penalu jer ga nije loše izveo, ali bih zamerio Perezu što je doveo Jovića koji najblaže rečeno nije za Real.

avatar
Sasha_Voj
Monday, 12.08.2019
01:50

Jović itekako jeste igrač za real, al jao sto sam napisao gore, očigledno da ga pojedini igrači ignorišu pogotovo ovi latino amerikanci. Koliko je puta tražio loptu niko neće da mu je doda. Pa vinisius sam sebe dribla sa stoperom a jović 5 m od njega traži loptu ovaj ide i posle propalog driblinga šutira bogu iza nogu

avatar
Hala RM
Monday, 12.08.2019
14:38

Dva ili tri puta je dobijao odlične pasove, izlazio sam i tukao iz sve snage pravo u golmana, kao što su to radili fudbaleri Rome u prvom poluvremenu na drugoj strani. Promašivali su i drugi (Bejl, Benzema, Vinicijus, Marselo itd.), ali su to u većini bili daleko bolji šutevi od Jovićevih koje je golman Rome ili jedva odbranio ili su završavali blizu gola. I ne toliko zbog toga koiko zbog sveukupnog utiska mi se čini da Jović nije za Real.

avatar
Boran83
Sunday, 11.08.2019
22:10

Kakav je 🔝igrac Vinisius. Brz ko metak