Novi poraz Dortmunda, prvi gol je sramota!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 17.11.2017.
22:25
Izvor: Sportske.net

Četvrti poraz Borusije u poslednjih pet mečeva!

EPA-EFE/DANIEL KOPATSCH
EPA-EFE/DANIEL KOPATSCH

Povezane vesti

Borusija iz Dortmunda nastavlja sa veoma slabim rezultatima u poslednjih mesec dana. Oni su danas poraženi od Štutgarta na gostovanju, bilo je 2:1 za domaće.

Gosti su došli bez nekoliko važnih igrača, prevashodno Obamejanga koji je suspendovan od strane kluba zbog nediscipline, kao i bez Pulišića koji je povređen, a sve to se odrazilo na rezultat.

Šurle je imao dobar udarac ka golu u 3. minutu, a dva minuta kasnije 1:0 za Štutgart. Neverovatna je greška to bila Marka Bartre, Akolo je iskoristio njegov loš pas prema golmanu i oduzeo loptu, posle toga mu nije bilo teško da postigne gol za 1:0.

Taj gol pogledajte OVDE.

Jarmolenko i Gece su imali šanse za izjednačenje, a gol u mreži Štutgarta smo videli u 3. minutu nadoknade prvog poluvremena. Nakon što je Pavard igrao rukom, sudija je dosudio penal, da bi Šurle jako šutirao i golman mu je odbranio. Ipak, na loptu naleće Maksimilijan Filip i pogađa za 1:1.

U 51. minutu meča novi gol za Štutgart. Ozčan je poslao loptu ka Brekalu, ovaj je prevario defanzivca Borusije, pucao levom nogom i savladao Cilera za novu prednost domaćih!

Nismo videli previše dobrih prilika do kraja utakmice, pa je Štutgart osvojio sva tri boda protiv slabog Dortmunda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 18.11.2017
02:05

Dva meseca nisu pobedili u ligi

avatar
El Matador PFC-FCB
Saturday, 18.11.2017
01:33

Totenhem i Šalke ima da ih razmontiraju u sopstvenoj kući. Što bi voleo duel Partizana ili Zvezde i Dortmunda u LE kladim se da bi ih večiti lagano dobili.

avatar
rivarinho
Saturday, 18.11.2017
00:17

Sramota je jer su namerno pustili!

avatar
Stefan Išizaki
Friday, 17.11.2017
23:37

Srušili mi tiket.

avatar
Bidza i Tridza
Friday, 17.11.2017
23:31

Nema nista od Dortmunda ni ove sezone. U LS ni Apoel ne mogu da pobede a u ligi su imali srece zbog slabijeg starta Bajerna. Stutgart zasluzeno dobio ali oni dresovi su im uzas.