Novi okršaj Pereza i Zidana, da ne bude opet, "Treniraj ih sam..."

Autor: Vladimir Stojanović
petak 17.05.2019.
11:00
Izvor: Sportske.net

Čini se da je Zizu potcenio predsednika koji svakako neće ispustiti dizgine iz ruku, njegova je poslednja. A ona se ne sviđa treneru, kao ni prošlog leta...

EPA-EFE/ARMANDO BABANI
EPA-EFE/ARMANDO BABANI

Povezane vesti

Nema mira u Realu, prošle godine je Zidan otišao kada je Perez odlučio da proda Ronalda i zadrži Bejla, priča se da je tada iznervirani Francuz rekao predsedniku, "Evo ti, treniraj tim sam".

Zizu se vratio posle nekoliko meseci, nakon što su propali Lopetegi i Solari uz obećanje da će letos imati odrešene ruke kada je tim u pitanju.

Ali, došlo je izgleda do novog sukoba. Iako je popustio kada je u pitanju Kejlor Navas i svom čoveku od poverenja rekao da će Kurtoa biti prvi golman, Zidan je očekivao da Perez postupi po njegovom predlogu.

Pogađate, radi se o Polu Pogbi.

Naime, situacija je sledeća.

Junajted je podigao cenu, ona je 170 miliona, sa Pogbinom platom, porezima, makar Francuz i prihvatio manji novac nego što ima na "Old Trafordu" to bi klub koštalo 300 miliona evra.

Predsednik Reala smatra da je to preveliki novac za Pogbu koji je odigrao par loših sezona u Junajtedu i nikada nije ponovio igre iz Juventusa. On će mnogo rađe isplatiti 100 miliona za Kristijana Eriksena kome ugovor ističe sledeće godine i koštao bi značajno manje od Francuza.



Posao oko Luke Jovića je završen, a sledeći je Azar. Perez veruje da će Čelsi popustiti, on smatra da je Belgijanac prioritet u odnosu na Pogbu.

Sa druge strane, Zidan sumnja da predsednik odlaže čitavu priču oko Pogbe jer želi da dovede Nejmara i nada se da bi na kraju moglo da se završi na pravi način.



Mogućnost postoji, ali je mala, a čini se da se Zidan preračunao, kao i uvek Perezova je poslednja.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Misosesic
Sunday, 19.05.2019
13:50

Zidan stvara podlogu za dovodjenje Mbapea.Sa Varanom,Pogbom i Benzemom Zidan bi mogao da nagovori Mbapea da predje u Real.

avatar
Колатерална Штета
Friday, 17.05.2019
14:39
avatar
Anonymous Official
Friday, 17.05.2019
12:48

Neka dadnu Kroosa i 90mil

avatar
ViniciusJR
Friday, 17.05.2019
12:31

Ako je oko Pogbe, moram (prvi put) reci da je Perez u pravu...i cudi me da bi Zidan iskesirao 170mil za umisljenog cirkusanta. Erikson ili Van De Bek.

avatar
Hannibal Lecter
Friday, 17.05.2019
12:06

sto se tice Pogbe moram se sloziti sa Perezom. Nije potreban ograc njegovog mentaliteta, pogotovo ne za toliko novac. Eriksen je dosta bolja opcija.

avatar
Stevan Mikša
Friday, 17.05.2019
11:50

U ovom slucaju bih stao na stranu Pereza. Zaista ne zelim igraca kao sto je Pogba u Realu.

avatar
RocknRolla
Friday, 17.05.2019
11:38

Sad ispada da je Pogba 300 a Eriksen samo 100 jer nece primati platu i nece njegov transfer biti oporezivan. Pogba bi bio skuplji nekih 100 miliona ali i marketinski isplativiji sto je za Real i najbitnija stavka.