Novi Milan je ozvaničen, vratio se Brazilac koji nije po volji navijača

Autor: Ivan Cvetković
subota 21.07.2018.
13:20
Izvor: Sportske.net

Prve odluke fonda Eliot.

EPA/EMILIO ANDREOLI
EPA/EMILIO ANDREOLI

Povezane vesti

Sada je i zvanično, Eliot fond je danas postavio novog privremenog predsednika kluba Paola Skaronija, kao i članove uprave kluba koji će biti u klubu do 2020. godine.

Najveća promena svakako predstavlja otkaz dvojici operativaca milanskog kluba Marka Fasonea i Masimilijana Mirabelija što i nije neko naročito iznenađenje.

Istina u teškim uslovima, nisu uspeli da naprave iskorak i podignu Milan na viši nivo, u investicionom fondu nisu zadovoljni njihovim radom i odlučili su da im se zahvale.

Videćemo nova lica na San Siru, a novo i dobro poznato je Brazilac Leonardo protiv kojeg su navijači protestovali, ali uzalud.

Očekuje se da novi predsednik kluba Skaroni povede klub napred, a to mu olakšava i odluka UEFA da skine zabranu "Rosonerima" na učešće u Evropi.

Šta planiraju dalje, pročitajte OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ДАНАС ИГРАЈУ ДЕЛФИНИ
Saturday, 21.07.2018
19:28

Mirabeli jos uvek nije dobio pedalu, ali za koji dan ce sigurno i on biti bivsi.

avatar
Dario Hubner
Saturday, 21.07.2018
15:09

Razumem sto ne vole Leonarda,zato sto je bio trener Intera,ali mislim da ce kao direktor biti jako uspesan.Ima njuh za dobre igrace,ipak je najzasluzniji za dolazak Kake i Pata u Milan.

avatar
Boris Nedeljkovic
Saturday, 21.07.2018
23:08

navijaci milana bar oni objektivni znaju da je leonardo radio kao skaut zaduzen za juznu ameriku...ziveo tamo i pravio liste igraca za klub...msm da mu i sad treba takva rola!!!!

avatar
MarioJ
Saturday, 21.07.2018
14:16

Dobre vijesti za Milan. Milan ima dobar tim, trebaju sacuvati kljucne igrace iz proslih godina, a prodati neke koji se i nisu pokazali kao Silva, Kalinic. Dovesti par kvalitetnih igraca ako je moguce, te definitivno kvalitetnog trenera sa dugogodisnjim planom.

avatar
Butcher_of_Blaviken
Saturday, 21.07.2018
14:11

Ono što mene brine jeste da naše najveće legende odbijaju svi redom funkcije u klubu. Mislim da je preko potrebno da se postave Maldini i recimo Albertini na čelo sportskog sektora. Sad su vratili Leonarda koji je bio kod komšija i kojeg navijači očigledno ne mirišu. Koje dobro to može doneti?! Ostaje nam da se nadamo da može da nam iskopa nekog novog Kaku u Brazilu, Milan je stvarno zapostavio brazilsko tržište, još od Pata nije doveden kvalitetan mladi Brazilac.

avatar
Dario Hubner
Saturday, 21.07.2018
15:12

Jednostavno,ne zele da budu potroseni na tim mestima.Ipak je ovo moderan fudbal,veliki biznis.

avatar
MottiYazata
Saturday, 21.07.2018
22:33

Normalno da nece niko od legendi da dodje kad ih Milan tretira kao nista nisu uradili za klub. Treba samo pogledati kakav tretman ima Gatuzo, covek koji je srce ostavio za Milan, i odmah se jasno vidi zasto nijedno veliko ime Milana nece da pomogne klubu. Tesko mi je da ovo kazem, ali mislim da jos nismo izasli iz mracnog doba...