Novi menadžer Arsenala ima već dva ogromna problema!

Autor: Milovan Longinov
utorak 08.05.2018.
10:34
Izvor: Sportske.net

Nevolje u Arsenalu.

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Arsenal ostaje bez Arsena Vengera, a njegovim odlaskom pojavljuju se novi problemi.

Engleski mediji su ovog jutra preneli da je svlačionica Arsenala besna na Mesuta Ozila, jer "bira kada će da igra", odnosno kada mu se to ne radi, vadi se na povrede.

Juče je potvrđeno da će Nemac propustiti preostale dve utakmice u Premijer ligi zbog problema sa leđima, ali izgleda da mu saigrači baš i ne veruju mnogo.

U Arsenalu su besni na Ozilovu letargičnost, jednostavno, nema ga kada je najbitnije i zbog toga je često na meti kritičara.

Drugi veliki problem za Arsenal jeste povreda Lorana Koščelnog, koji će propustiti narednih šest meseci zbog pucanja Ahilove tetive.

Danas prepodne stigla je potvrda da će Francuz morati da pauzira do kraja godine, pošto je morao na operaciju.

"U najboljem slučaju, on će se vratiti na teren u decembru", potvrdio je Arsen Venger.

Dakle, ko god da dođe umesto Vengera, ima u startu dva velika problema, kako da opet prilagodi Ozilov karakter, i da nađe novog štopera, jer je ta pozicija bila kritična i pre povrede Lorana Koščelnog.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ogist Kont
Tuesday, 08.05.2018
17:04

Ne vidim problem u ovome. Koliko god da gotivim Kosa, činjenica je da je odbrana u ovoj sezoni zakazala, pa njegovo odsustvo ne bi trebalo da bude gubitak, imajući u vidu da dugo već ne igra na visokom nivou. Sa druge strane, ne možemo sada znati da li će Ozila bolje motivisati neki drugi menadžer. Svi znamo kako on igra pod dirigentskom palicom Joakima Leva. Vreme će pokazati. Potrebno je samo strpljenja i oko 200 miliona za pojačanja.

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 08.05.2018
16:27

Nece top4 oni skoro.

avatar
Gunarson
Tuesday, 08.05.2018
12:51

Ja ne znam ko je i zasto je dao Ozilu onoliki ugovor. Beskoristan igrac totalno. Briga me kakav je bio u Realu i u Verderu, covek odigra 3 dobre utakmice godisnje. Protiv jacih ekipa je nula, a slabije mogu i bez njega da dobiju. Verovatno i lakse. Vec imaju igrace koji su bolja opcija na njegovoj poziciji al eto, gura se samo zato sto ga zaludjeni navijaci vole. Iako vise steti klubu nego sto koristi. Auba, Lakazet, Miki i da kupe neko dobro krilo, a Ozila(posto niko nece da ga kupi) na klupu.

avatar
Непобедиви
Tuesday, 08.05.2018
11:44

Golman. Dva stopera (plus prodaja Mustafija). Rezervni levi bek. Opasan veznjak i neko vrlo dobro krilo. To je potrebno Arsenalu za top 4. Za neke vece domete, potrebno je pokriti jos neke pozicije.

avatar
Fiqlini
Tuesday, 08.05.2018
11:31

nastasica za stopera odmah