Novi ljubimac "San Sira" neverovatan, samo mu Ronaldo parira!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 29.06.2020.
09:58
Izvor: Sportske.net

Još jednom doneo pobedu Milanu.

Beta/AP Photo/Luca Bruno
Beta/AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

"Rosoneri" su sinoć dobili Romu sa 2:0 i konačno dali nadu svojim navijačima da mogu igrati i nadigrati one jače klubove u Seriji A. Rebić je pogodio i nastavio sa svojom uspešnom serijom golova u 2020. godini.

Hrvatski internacionalac je bio u drugom planu po svom dolasku iz Ajntrahta, ali po nastavku sezone njegove brojke impresioniraju.

Sinoć je postigao njegov osmi gol u ligi, prosečno postiže pogodak na svakih 79 minuta u 2020. godini. Po ovome je bolji od Imobilea (95 minuta za jedan gol) i Iličića (84 minuta). Jedino bolji jeste Kristijano Ronaldo sa golom na svakih 69 minuta.

Jasno da je Rebić postaje neizostavni šraf "rosonera" u borbi za povratak u Evropi. Do kraja Serije A je ostalo još deset kola, videćemo do koje brojke može dogurati ofanzivac Milana.

baner 13


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
yboyka525
Monday, 29.06.2020
12:16

Rebic je mašina! Mislim da ne postoji borbeniji ofanzivni igrač, jako me po tom pitanju podseca na runija. Neverovatno mi je da ga nije Murinjo doveo u UTD dok je bio tamo a Rebic u Ajntrahtu, ali verovatno jos bolje. Bas mi je drago da mu ide u Milanu...

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 29.06.2020
10:01

I ne samo to, dao je gol na sedam od nasih poslednjih devet utakmica u ligi.