"Novi Levandovski" bolji od pravog - Poljaci imaju novu gol-mašinu!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 23.09.2018.
23:45
Izvor: Sportske.net

Napadač Đenove bolji od Levandovskog, Mesija, Ronalda...

EPA-EFE/SIMONE ARVEDA
EPA-EFE/SIMONE ARVEDA

Povezane vesti

Đenova je danas ubedljivo poražena u Rimu pošto je Lacio ubedljivo slavio sa 4:1. Meč su obeležili Sergej Milinković Savić i Ćiro Imobile, ali se istakao i jedan fudbaler poražene ekipe - Krištof Pjatek!

Mladi poljski napadač stigao je u Đenovu ovog leta i uspeo da postigne devet pogodaka na samo pet odigranih utakmica za "Grifone".

Četiri je postigao u Kupu Italije protiv Lećea, a još pet dodao u italijanskoj Seriji A protiv Emolija, Sasuola (2), Bolonje i Lacija danas.

Tako je 23-godišnji Pjatek postao "Kapokanonijere" dosadašnjeg dela prvenstva.

I ne samo to - Pjatek je trenutno najbolji strelac od fudbalera u pet najboljih liga u Evropi kada se računaju nastupi u svim takmičenjima, iza sebe je ostavio zemljaka Levandovskog, Mesija i Sarabiju.

Pre samo nekoliko dana procurila je informacija da je velika Barselona zainteresovana za momka kojeg su Italijani platili Krakoviji 4,5 miliona evra pre samo nekoliko meseci.

Izgleda da Poljaci stvarno umeju da naprave napadača - selektor će biti u slatkim mukama kada bude trebalo da odlučuje između Levandovskog, Milika i Pjateka.






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
3x3
Monday, 24.09.2018
11:10

Lak je izbor za Poljsku. Levandovski, Milik, pa onda mozda ovaj momak. Takva je trenutna situacija i ne verujem da ce se menjati jos godinu, dve.

avatar
BijeloPlavi
Monday, 24.09.2018
02:37

Neka bude pola leve...bit ce dobro

avatar
brekbaCh1
Monday, 24.09.2018
00:48

Gde im je Pelegri ?

avatar
3x3
Monday, 24.09.2018
11:10

Otisao je jos prosle godine u Monako.