Novi kiks PSŽ-a, u finišu još i dobro prošao!

Autor: Darko Mitrović
subota 28.11.2020.
22:57
Izvor: Sportske.net

Iznenađenje na ''Parku prinčeva'', neprijatno za navijače šampiona Francuske.

Beta/AP Photo/Thibault Camus
Beta/AP Photo/Thibault Camus

Povezane vesti

Dvanaesto kolo igra se ovog vikenda u francuskoj Ligi 1, a utakmica koja je obeležila dan bio je duel PSŽ-a i Bordoa, koji je završen bez pobednika, rezultatom 2:2!

Ovo je već drugi uzastopni meč u šampionatu Francuske koji Parižani nisu uspeli da dobiju, prethodno su poraženi od Monaka sa 3:2.

Početak utakmice protekao u znaku odavanja pošte preminulom Dijegu Armandu Maradoni, a gosti su poveli već posle deset minuta igre, kada je Pembele postigao autogol.

Nije se dugo čekalo na preokret, domaći su u 27. minutu iznudili penal koji je realizovao Nejmar, a samo minut kasnije Kean je pogodio za 2:1 u korist PSŽ-a.

Ali, Žirondinci se nisu predavali, pa je u 60. minutu na asistenciju Ben Arfe izjednačenje Bordou doneo Adli - 2:2.

Sam finiš meča bio je posebno zanimljiv. Stopostotnu priliku za pobedu propustili su gosti u 86. minutu. Kimpembe je pogrešio na sredini terena, usledila je munjevita kontra gostiju, De Previl je bio oči u oči sa Rikom, ali je golman PSŽ-a nogom uspeo da interveniše i spase svoj gol.

Minut kasnije na drugoj strani šansa za Mbapea, iskosa sa leve strane, ali nije bio precizan, posle čega su gosti izveli još dve obećavajuće akcije, bilo je pometnje u kaznenom prostoru PSŽ-a, ali je ostalo 2:2, veliki bod za Bordo koji se nalazi na jedanaestom mestu na tabeli sa po četiri pobede, remija i poraza.
-
baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke