Novi haos u Junajtedu, pobunjenici kažnjeni, "šetnja" sa Murinjom zabranjena!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 27.10.2018.
10:39
Izvor: Sportske.net

Junajted na naslovnim stranama iz pogrešnih razloga, igrači izabrali loš način da skrenu pažnju na probleme, a otkriveno i šta se desilo pred meč sa Juventusom.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Junajted je ponovo na naslovnim stranama, ovoga puta jer će pobunjenici biti kažnjeni. Kako smo pisali, grupa igrača je odbila da učestvuje u komercijalnim poslovima kluba, odnosno da se sretne sa sponzorima, kao deo revolta jer su zakasnili na dva meča Lige šampiona zbog slabe organizacije i gužve u saobraćaju.

Oni su na taj način želeli da ukažu na probleme u funkcionisanju, iako su se posle Valensije, pred Juventus preselili u bliži hotel, "Hilton".

Podsetimo, Murinjo je pre meča sa Juventusom poslednji kilometar pred "Old Traford" prepešačio iznerviran gužvom, a pozvao je i igrače da krenu sa njim što je obezbeđenje zabranilo.



Klub je ljut na igrače jer sponzori nisu krivi za to što se desilo, a šef policije Mančestera je preuzeo odgovornost i preduzeće mere da se takve stvari ne ponavljaju.

Otkazani susret sa komercijalnim partnerima koštao je finansijski Junajted, to je razbesnelo marketing kluba i Eda Vudvorda, klub zarađuje stotine miliona i pored toga što nema neke rezultate i u ovom trenutku im je važno da bar zadrže taj imidž uspešnosti, a igrači su prema mišljenju direktora upotrebili pogrešan način da skrenu pažnju na problem.

Zbog toga će dobiti po džepu, što će samo produbiti razdor u klubu, pre svega između Murinja i Vudvorda, jer se bitka vodi oko januarskog prelaznog roka i odbijanja Junajteda da obezbedi nova sredstva za velika pojačanja, ako pre toga ne bude prodaja, recimo Aleksisa Sančeza, ali možda čak i Pola Pogbe.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
stevan_vasic90
Saturday, 27.10.2018
15:53

Kao kad se tata biznismen povuce iz posla ili ne daj Boze umre, pa uspesan biznis sa visedecinijskom tradicijom preda deci koja misle da sve znaju i da su najpametnija, a zapravo sline ne umeju da obrisu. To je United posle Fergusona.

avatar
neme
Saturday, 27.10.2018
14:24

Everton sutra pada sad su od Juvea videli kako se igra na rezultat😅

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Saturday, 27.10.2018
11:21

Circo Medrano...