NOVI GOL! Ako ovako nastavi, Krstajić će ga opet zvati!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 03.12.2018.
20:08
Izvor: Sportske.net

Nedavno je promovisan u reprezentativca, a konstantno pokazuje da vredi.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Iskusni srpski vezista Danijel Aleksić polako ponovo izbija u prvi plan, zahvaljujući odličnim igrama u dresu turskog superligaša Malatije.

U finišu grupne faze takmičenja Lige nacija nedavno je dobio i poziv selektora Mladena Krstajića, koji mu je ukazao poverenje u meču sa Litvanijom (4:1).

''Orlove'' nećemo gledati do proleća, ali Aleksić nastavlja sa odličnom formom.

Večeras je njegov tim na svom terenu remizirao protiv Ahisara (1:1), a Aleksić je postigao jedini gol za Malatiju u 41. minutu, a na asistenciju bivšeg kapitena Crvene zvezde Mičela Donalda.

Podsetimo, Aleksić se letos pominjao kao potencijalno pojačanje Zvezde, ali do realizacije transfera nije došlo.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
riquelme
Monday, 03.12.2018
22:25

Boze, ja ne mogu da verujem!!! Nemoj ovo vise da pisete molim vas...  Za Fejsu mu je trebalo da se pokaci sa Milivojevicem. Ma nema sta da se prica Gacinovic nije normalan sto igra. Covek ga pedalirao sa SP-a u najboljoj godini koju je do tada imao a pritom izborio taj plasman. Tadic mu je valjda vise demonstrirao da pored De Jonga i De Lihta koje trazi cela Evropa ko je tata na poziciji 10-ke u Ajaksu koji je kolo pre kraja prosao grupu. Gde je momak od 150 miliona zbog koga je prvo smenjen Muslin a onda i Tadic gurnut desno pa i Gacinovic ispao sa pozicije po desnom boku??? Dobar je lik bio dok je bio u Partizanu pogotovo u tandemu sa Stanojevicem i to kazem iskreno bez obzira na boje. Covek ima 3 spica u top formi i igra sa jednim i 2 zadnja vezna... Ma daaaj pusti tu fotelju odradio si sta treba. Isao ti je ko su ti rekli na SP i pali vise...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 04.12.2018
09:00

Tadic nije ni igrao bas na sredini nego poludesno pa smo iza Mitrovica imali njega na toj poziciji i Kostica kao pandan mu na levoj tj. polulevo. Nemoj mi samo reci da je Rukavina ofanzivniji od Kolarova i da je zbog toga Tadic bio samo u sredini:-D Gacinovic je uglavnom isto igrao levo iako moze i desno (ako se sad dobro secam, jedino protiv Moldavije je delovao po toj strani i to kao bek-krilo, ali, u praksi je tad zapravo bio i samo krilo u 4-2-3-1 jer je iza i pored sebe imao Ivanovica), a svi dobro znamo da moze i ofanzivnog i centralnog veznog, polivalentan igrac:-D

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 03.12.2018
21:10
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 04.12.2018
09:04

Zasto sam ja mislio da nije postojao penal za nas u Gruziji?