Novi "El Trafiko", Ibra opet superstar, nikada neće izgubiti od gradskog rivala?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 26.08.2019.
09:42
Izvor: Sportske.net

Dva kluba iz Los Anđelesa zatvorila regularnu sezonu, još jednim spektakularnim mečom.

Beta/AP Photo/Marcio Jose Sanchez
Beta/AP Photo/Marcio Jose Sanchez

Povezane vesti

Novi "El Trafiko" kako je dobio naziv gradski derbi u Los Anđelesu završen je remijem, 3:3, ponovo su u glavnoj ulozi bili Zlatan Ibrahimović i Karlos Vela, dve najveće zvezde MLS.

I još jednom Galaksi nije izgubio od gradskog rivala, derbi Los Anđelesa počinje da se razvija u pasiju nekarakterističnu za grad, ali i za ovaj deo Amerike.

Iako je Los Anđeles FC, završio na prvom mestu posle regularne sezone, oni od kada su se osnovali u pet mečeva nisu uspeli da dobiju gradskog rivala.

"Nikada nas nećete pobediti", pevali su pre i posle meča navijači Galaksija koji je vodio sa 3:1, Zlatan Ibrahimović je postigao dva gola, na drugoj strani je Latif Blesing takođe dva puta bio strelac.

U drugom poluvremenu, svojim 27. golom u sezoni Karlos Vela je doneo remi lideru.

Sada je regularna sezona završena, sledi plej-of u kome bi dva tima mogla ponovo da se sastanu. I ponovo će Vela i Zlatan biti u glavnim ulogama, do sada je Ibrahimović rivalu u pet mečeva dao osam golova, dok je Meksikanac protiv Galaksija u isto toliko susreta postigao 7 pogodaka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Max 20 karaktera
Monday, 26.08.2019
11:40

Kakvi bre navijaci, pola njih ne zna sta je ofsajd

avatar
REVØLT
Monday, 26.08.2019
10:17

Vela vece ime od Runija i Svajnija?Mutinja, Krkica, Sanje, Hauarda, mozda cak i samog Dos Santosa? Mozda i jeste od nekog/nekih od ove petorice, ali, od one dvojice nije ni u ludilu.