Novi dnevnik uvreda Murinja i Kasiljasa, ko je bio manji od makovog zrna i ko je trebalo da uhvati bika za rogove!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 23.11.2018.
11:07
Izvor: Sportske.net

Davno su im se razišli putevi, ali ostali su dužni jedan drugome...

EPA/Kote Rodrigo
EPA/Kote Rodrigo

Povezane vesti

Nepresušna tema, Murinjo i Kasiljas se baš ne vole, San Iker je prinuđen da gleda svakog dana bistu Murinja na "Dragau", a kada je odlazio iz Reala, Portugalac je Perezu poručio da ima crnu ovcu u svlačionici i da je slavni golman "cinkaroš", da od njega cure informacije u medije.

Sa druge strane, ni Anćeloti nije baš forsirao Kasiljasa, iako je ovaj delio minutažu sa Dijegom Lopezom, mada je sadašnji golman Espanjola branio više mečeva, nastupao je u prvenstvu.

Kasiljas se pre par dana u razgovoru sa portalom iza koga stoji legendarni Horhe Valdano osvrnuo na svoju istoriju sa Murinjom.

"Nije mi se sviđalo to što se tenzija sa Barsom podigla na jedan bolesni nivo, to nije madridizam koji ja poznajem i po kome sam vaspitan. Nisam želeo da dižem buku za dobro Real Madrida, iako sam bio bez razloga sklonjen. Sada, kada razmislim, loše sam postupio, niti je to pomoglo klubu, niti meni, trebalo je da podignem glas i da mu se suprotstavim", kaže Kasiljas, koji je upotrebio frazu da je "trebalo da uhvati bika za rogove".

Murinjo nije ostao dužan.

"Sad može da priča šta hoće, to je tipično izjava nekoga ko je na kraju karijere. Tada je ćutao i krio se, više bih voleo da mi je to rekao u lice što priča sada. Ali, nije imao hrabrosti, radio je na drugi način", rekao je Murinjo portugalskom "Rekordu", aludirajući na to da je Kasiljas bio manji od makovog zrna na prvi pogled, ali da mu je radio iza leđa.

Kasiljas je sada u boljoj poziciji od Murinja, priča se o povratku u reprezentaciju Španije što je razljutilo De Heu koji slabo brani za "Furiju".

Sa druge strane Murinjo je u opasnost da izgubi posao u Junajtedu, a sigurno da je najveći problem razmimoilaženje sa klubom oko pojačanja. Zbog toga čudi što ima vremena da razmišlja o tome šta Kasiljas govori...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Carina_11303
Friday, 23.11.2018
14:06

Pa oni su stvarno polupismeni ako pored zdravog Kepe razmišljaju o Kasiljasu. Kasiljas je poslednjih 5 godina ništa više od osrednjeg golmana, a uz to pravi i kardinalne greške.

avatar
GO HARD
Friday, 23.11.2018
19:46

Kasiljasova leva ruka u 50 godina vise vredi od Kepe koji nije mogao da ostvar itransfer ni u Valensiju, ali je tu uvek pametni englez da plati 70 miliona za jednog od losijih golmana primere, Dmitrovic ga je cak pojeo u svakom golmanskom segmentu. :D

avatar
NikkiCFC
Friday, 23.11.2018
13:34

Murinjo ne razmislja o tome sta Kasiljas govori, ja ne znam da li gledate konferencije u engleskoj. To je 10min pokusaja novinara da isprovociraju trenere i dobiju neki naslov.

avatar
Merseysade Red
Friday, 23.11.2018
12:32

Da mu se suprostavio Murinjo bi ga volio. Isto vazi za Matu, Ozila, pa i C Ronalda, mada ovaj zadnji je veliki radnik, sukobi sa njim su bili drugog karakterA.

avatar
GO HARD
Friday, 23.11.2018
19:46

Murinjo i Krstajic su na istom nivou o trenerskom znanju, i obojica ne znaju kako su tu gde jesu sad :D

avatar
GO HARD
Monday, 26.11.2018
18:55

Mislis da je Real tad bio slablji od Barselone? Ozil, Di Marija, Ronaldo, Benzema, Iguain.. te sezone su samo Ronaldo Benzema i Iguain dali preko 100 golova, jedina slabija karika u celom timu je bio Arbeloa na zalasku karijere ali imaju je Alonsa, Modrica, Kaku, Sahina koji je bio igrac godine u nemackoj bar tako mislim. Pepea i Ramosa na vrhuncu mogucnosti, taj tim je i jaci od ovog s kojim je Real osvojio 3 uzastupne titule. Evo ga Portugalski Krstajic godinama vise nema uspeh :D

avatar
Merseysade Red
Monday, 26.11.2018
09:06

Ne prihvatam da neznalice osvajaju po nekoliko najjacih trofeja u fudbalu. Onda bih bio povrsan ljubitelj ove igre. Ni meni se ne svidja, ali da kazem da je los neko ko je jedini mogao pobijedit barsu mozda najjacu svih vremena... samo se to cekalo.

avatar
Zinedine Zidane
Friday, 23.11.2018
12:13

Касиљас је велика легенда и фудбалска величина. Није морао да прави испаде на терену и да се сукобљава, већ је своју класу показао својим спектакуларним интервенцијама, поготово у периоду од 2008 до 2013 када је и 5х проглашаван за најбољег голмана света.