Novi "čovek od stakla"? Nema treće sreće, Real isčekuje užasne vesti!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 23.02.2020.
10:55
Izvor: Sportske.net

Kada pogledate brojke, odmah se nameću poređenja sa Bejlom...

EPA-EFE/Miguel Angel Polo
EPA-EFE/Miguel Angel Polo

Povezane vesti

Razmere Realovog neuspeha na istoku Španije su veće od izgubljenih bodova.

Naime, izgubili su pet bodova u poslednja dva meča, prednost nad Barsom, ali što je najgore, loše vesti se ređaju.

Kako piše "AS" povreda Edena Azara je ozbiljna i mala je verovatnoća da će igrati u naredna dva, po mnogima i prelomna meča sezone, duel sa Sitijem u Ligi šampiona i "El Klasiku" naredne nedelje.

Azar kao da je od stakla, ovo je njegova treća povreda u pola godine koliko je u Madridu, i pogađate, već se nameću poređenja sa Bejlom.

Kod lekara nema mnogo razloga za optimizam, današnji izveštaji pokazuju da su šanse male, sama mimika i to što je hramao uz primetan bol i pokazivanje na zglob ne ostavljaju mnogo nade. Pomenuti zglob je Ahilova peta za Belgijanca, operisao ga je u junu 2017. imam titanijum, ali pošto se povredio u novembru, Real se opredelio za konzervativnu metodu lečenja, ostao je van terena tri meseca. Nije da je to oslabilo Real, pobeđivali su i bez njega, vratio se protiv Selte, dva loša rezultata, odigrao je 139 minuta i ponovo je povređen.

Baner


Danas će biti zvanično saopšteno njegovo stanje, ali kako rekosmo nema mnogo nade jer je obnovio povredu, oštetio je mesto na kome je već rovit. Ovo je kako rekosmo njegova treća povreda, prvu je doživeo polovinom avgusta kada je propustio prva tri kola lige.

Do sada je od mogućih 36 Azar odigrao samo 15 mečeva za Real.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Misosesic
Sunday, 23.02.2020
16:19

Mislim da nešto nije uredu sa Realovim fizioterapeutima.

avatar
The KING (return)
Sunday, 23.02.2020
13:22

Greska karijere, najbolji pokazatelj koliko mu Celzi fali uhvatili su juce sliku, da ispod stucna nosi kostobran sa Celzijevim grbom to sve govori....

avatar
Делија_момак
Sunday, 23.02.2020
13:06

Остали му и срце и душа и фудбалска интелигенција у Лондону. Ништа од тога није понео са собом.

avatar
Naka TZ (CFC)
Wednesday, 26.02.2020
05:52

Najvecu gresku je napravio sto je tamo uopste isao ali eto nazalost i kod njeg je bio sindrom Real svjetski vrh ovo ono kraljevski klub sve cu osvojiti.Ustvari da je ostao u Celziju sve bi osvojio jer vecinu trofeja i jeste osvojio sa Celzijem plus sto bi da je ostao usao definitivno medju najvece legende kluba .

avatar
Benz9
Sunday, 23.02.2020
12:26

Pa sad ako pogledamo igru i rezultate bolje nam ide bez njega... Ako je ta operacija potrebna možda ne bi bilo loše da ode i riješi to sada, kako bi sljedeće sezone bio spreman pokazati šta zna...

avatar
NikkiCFC
Sunday, 23.02.2020
14:30

Prodjem sve teze utakmice i padnem samo na Real kvotu 1.12 na X2. Niste sposobni jedan Levante da bar odigrate nereseno...