Novi cirkus finiš u Seriji A - Vlahović debitovao, dvojica Srba popila po crveni u roku od pet minuta, niko nije završio meč!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 09.12.2018.
14:31
Izvor: Sportske.net

Neverovatan finiš u Sasuolu, novi šokantni remi, Vlahović prvi put starter, ali na kraju nijedan od trojice naših igrača nije završio meč!

EPA-EFE/SERENA CAMPANINI
EPA-EFE/SERENA CAMPANINI

Povezane vesti

Matine na "Mapeiju" je označio debi za našeg Vlahovića od početka u Seriji A, a Pioliju se klupa za Simeonea i rovitog Kjezu nije isplatila.

U prvom poluvremenu, uglavnom bezopasni gosti, Sasuolo je imao dve najbolje prilike, Kuma Babakar je promašio jednu, Burabija drugu, ali prava uzbuđenja videli smo u nastavku.

Odmah na poluvremenu je umesto razočaravajućeg Pjace ušao Kjeza, uskoro je i Vlahovića zamenio Simeone, ali golove smo videli na drugoj strani.

Posle sat vremena, Brazilac Rožerio koji je na pozajmici iz Juventusa je centrirao, Lafont odbio loptu, na nesreću do Alfreda Dankana koji nalazi put do mreže.

Gosti su napali i odmah bili kažnjeni. Pet minuta posle prvog, primili su i drugi gol, osveta njihovog bivšeg napadača Babakara, ovoga puta Dankan je asistent, odbrana Fiorentine skamenjena, Senegalcu je ostao lakši deo posla.

Nije to bio kraj, odmah su se "Ljubičasti" vratili u meč, Simeone sam pred Konsiljijem, domaći su mislili da je ofsajd, Berardu dobio i karton zbog protesta, nada za goste.

Ipak, posle šanse Benasija za izjednačenje, novi gol u mreži nesigurnog Lafotna

Naime, Sensi je sjajnim udarcem pogodio mrežu protivnika za 3:1, činilo se da bodovi ostaju u Emiliji.

Do kraja, još tračak nade, gol Marka Benasija, pre toga Đuričić koji je ušao u igru dobija posle desetak minuta na terenu crveni karton, tačnije drugi žuti. Prvo je sudija Ćifi opomenuo bivšeg reprezentativca Srbije zbog starta nad Laurinijem, a u finišu mu je Đuričić nešto dobacio i ostavio svoj tim na cedilu. Ni to nije bilo sve, i Fiorentina je ostala sa desetoricom, isključen Milenković, drugi žuti, takođe zbog dobacivanja, dva Srbina su popila za pet minuta dva crvena...

I na kraju u 95. minutu ponovo odluka, zaista ludo kolo posle jučerašnjih mečeva Lacija i Rome, Miralas pogađa za konačnih 3:3



Juventus - Inter 1:0
Napoli - Frozinone 4:0
Kaljari - Roma 2:2
Lacio - Sampdorija 2:2

Nedelja:

Sasuolo - Fiorentina 3:3
Empoli - Bolonja 15:00
Udineze - Atalanta
Parma - Kjevo
Đenova - SPAL 18:00
Milan - Torino 20:30

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DekiStankovic5
Sunday, 09.12.2018
16:38

Kakva utakmica,kakav je ovaj Miraljas stvarno odlican fudbaler,nije mi jasno sto ne igra za neki jaci klub,ako ne kao starter barem u rotaciji,nepravedno potcenjen fudbaler.

avatar
amigo999
Sunday, 09.12.2018
15:54

Ludilo...Ne lici na Italijane...

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 09.12.2018
15:52

Ja mislio Firwntina ce se boriti za LP a ono ona gora od Rome I Lazia koji su za plakati losi Milanu vjerovatno nikad lakse osvojiti to cetvrto mijesto

avatar
Luka Bojovic
Sunday, 09.12.2018
15:39

Au moji kakva liga, poslednje dve godine mnogo uzbudljiva nego engleska liga. Da se ovakvo kolo puno preokreta i crvenih odigrali u engleskog sva deca bi u jedan glas vikala da je najbolja na svetu liga iako je treca po rangu iza spanije i italije. Steta sto se kod nas toliko forsira ta marketinska liga jer serija a je fanstaticna vec dve sezone i vraca se na stari put legendarnog Kalca sa puno dobrih spiceva kao sto su Simeone, Dzeko, Imobile , Mandzuka Ronaldo , Higuian i ostali. Naravno ima tu ekipa kao sto su Frosione i slicni ali ih ima i u Engleskoj u vidu Hadersfila, Barnlija, Newcasltla,Fulama)najsmesnija odbrana u poslednjih 20ak godina u top nekoj ligi) i itd...

avatar
neme
Sunday, 09.12.2018
18:43

Ma englezi su vec pet godina u stagnaciji sipaju lovu a sve gori.Derbiji su ogledalo .Mancester u kanalu Arsenal smesan Celsi senka tima id pre par godina.A Sitija se svi plase a ljudi nemaju odbranu .Totenhem i Liverpul igraju najpismeniji fudbal.Hadersfilde Fulame Njukasl Brajton West Hem ne cu da komentarisem to je katastrofa tuca trka ispucavanja smesno.

avatar
RHawtin
Sunday, 09.12.2018
19:06

Razlika je jedino sto je prvo mesto u seriji a rezervisano za juventus vec 7 godina, q bice i jos 7 ako se ovako nastavi....Al ajd bar sad 4 mesta bode u ls pa je zanimljiva ta borba