Novembarski spiskovi - Lev vratio zaboravljene, Portugalci bez najboljeg, Španci sa debitantom

Autor: Nikola Miloradović
petak 03.11.2017.
15:52
Izvor: Sportske.net

U novembru su na programu prijateljski susreti reprezentacija, a evo na koga računaju selektori Španije, Holandije, Nemačke i Portugalije.

Beta/AP Photo/Paulo Duarte
Beta/AP Photo/Paulo Duarte

Povezane vesti

Što se tiče Španaca, oni će snage odmeriti sa Kostarikom i domaćinom predstojećeg Mundjala Rusijom, a Hulen Lopetegi se odlučio za ove igrače uoči tog duela.

Na spisku je i debitant Luis Alberto, koji pruža sjajne partije u dresu Lacija ove jeseni.



Portugalci će snage odmeriti sa Saudijskom Arabijom i SAD, a Fernando Santoš je odlučio da šansu pruži velikom broju novih imena.

U timu nema prve zvezde Kristijana Ronalda, a pozive su dobili mladi golman Porta Žoze Sa, Rikardo Fereira iz Brage, Kevin Rodriges iz Sosijedada, Edgar Ie iz Lila, a u reprezentaciju je nakon sjajnih partija u dresu Lokomotive iz Moskve vraćen i iskusni Manuel Fernandeš.



Nemačku očekuju dve jake provere, ukrstiće koplja sa Engleskom i Francuskom, a Joakim Lev je odlučio da u nacionalni tim vrati Marija Gecea i Ilkaja Gundogana.



Holanđani nisu menjali mnogo u odnosu na kvalifikacije, nema Robena koji je okončao reprezentativnu karijeru, najiskusniji su Vesli Snajder i Rajan Babel. Oni će snage odmeriti sa Škotskom i Rumunijom.


OVDE možete videti spisak Belgije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
El Nindža
Friday, 03.11.2017
19:05
avatar
Naka TZ (CFC)
Friday, 03.11.2017
18:38

Spanci od kako znam za sebe imaju dream tim najvise zbog toga sto Atletico,Barca i Real im daju najvise reprezentativaca .Spanija nikada nece imati problem sa smjenom generacije u repki jer uvjek ce imati jake igrace zbog Atletica ,Barce i Reala a tu su naravno i vrhunski fudbaleri koji igraju po ostatku Evrope .

avatar
Navijač Juventusa
Friday, 03.11.2017
18:16

Koliko je holandska reprezentacija postala prosek.. Nekada su imali najbolje igrace sveta, nesto poput danas Belgije, sad, nista..

avatar
Luka Modric
Friday, 03.11.2017
22:45

Sve ne vjerujem kad vidim popis

avatar
Navijač Juventusa
Saturday, 04.11.2017
01:22

Bas su se ojadili :)