Nove informacije, Gvardiola suspendovao prvaka sveta!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 30.09.2018.
23:49
Izvor: Sportske.net

Preneli smo nedavno da je fudbaler Sitija napravio ozbiljan prestup, a sada je obelodanjeno da je "popio" i kaznu.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Benžaman Mendi je veoma bitan za Mančester siti i to se jasno videlo i ove sezone.

Uprkos činjenici da je odigrao samo 13 mečeva u PL od kako je minulog leta pojačao "Građane", kad god da je bio na terenu, njegovo prisustvovo se itekako osećalo, a na kraju krajeva on je i jedini klasičan levi bek u ekipi.

Ipak, problemi van terena doveli su to toga da Gvardiola suspenduje bivšeg igrača Monaka.

Naime, on je u subotu zakasnio na terapiju za povredu metatarzalnih kostiju stopala, pojavio se čak tri sata nakon zakazanog termina.

To je navelo engleske medije da se zapitaju o njegovoj budućnosti u klubu, kako je poznato da Gvardiola ne trpi nedisciplinu, a ne treba zaboraviti da mu ovo nije i jedini prekršaj.

Bilo kako bilo, Mendija nije bilo u timu protiv Oksforda i Brajtona, još uvek se oporavlja od povrede stopala, ali francuski reprezentativac ne samo da nije igrao, već nije bio ni u društvu svojih saigrača, kako ga je Gvardiola nakon kašnjenja na terapiju suspendovao na nedelju dana.

Kako se pojavio na vratima klupskih prostorija, španski stručnjak mu je saopštio da se okrene, dodelio mu je sedmodnevnu suspenziju, kao opomenu da se takve stvari ne smeju ponavljati.

Mendi, koji je inače veoma aktivan i popularan na društvenim mrežama, nije se oglašavao u proteklih nedelju dana na "Instagramu" i "Tviteru", izgleda da je ozbiljno shvatio prekor Pepa Gvardiole.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke