Nova saznanja o napadu noževima, Ozil i Kolašinac ne putuju u Njukasl!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 10.08.2019.
09:05
Izvor: Sportske.net

Neće biti u konkurenciji za tim, što otvara prostor za nagađanja, izgleda da policija ima nova saznanja...

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Mesut Ozil i Sead Kolašinac ne putuju sa Arsenalom na sever gde u nedelju "Guneri" otvaraju sezonu protiv Njukasla. U pitanju su nove bezbedonosne procene i strah od novog napada, kako tvrdi policija.

Naime, došlo se do novih saznanja koja predstavljaju razlog za brigu.

"Klubu je bezbednost igrača i njihovih porodica na prvom mestu, zbog toga neće putovati"
, saopštio je Arsenal.

Da li su u pitanju pretnje ili saznanja o novim napadima, tek pljačkaši se jesu povukli nakon napada na Ozilovo vozilo kada je Kolašinac goloruk krenuo da se obračuna sa njima, no izgleda da nije kraj.

Jasno, policija nije saopštila o čemu se radi, ali izgleda da u svetlu novih saznanja ne može da garantuje bezbednost igračima, kako bi mogli da putuju. Cela stvar je bila brižljivo organizovana, što se tiče razbojnika koji su pratili fudbalere kroz severni London.

Da li ponovo ima informacija da spremaju napad, nije poznato, ali policija je saopštila da ispituju sve pretnje bezbednosti.

Ozil je bio preplašen nakon napada, ali su obojica fudbalera trenirala, odradila slikanje za novu sezonu, ponuđena im je psihološka pomoć, očekivalo se da budu u konkurenciji za tim, pa ovaj potez predstavlja iznenađenje i otvara nova pitanja...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke