Nova operacija za Strotmana?

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 24.08.2015.
17:15
Izvor: Sportske.net

Veliko je pitanje kada će se holandski internacionalac vratiti u prvi tim Rome...

Beta/AP Photo/Riccardo De Luca
Beta/AP Photo/Riccardo De Luca

Povezane vesti

Roma je ovu sezonu počela nerešenim ishodom, Rudi Garsija ne može u potpunosti da bude zadovoljan izdanjem svojih fudbalera u meču protiv Verone.

Mnogi smatraju da postoji problem za Rudija Garsiju u odbrani i u veznom redu, a većina sa nestrpljenjem očekuje povratak na teren Kevina Strotmana koji je planiran za oktobar ove godine.

Ipak, verovatno će morati i duže da čekaju ovog sjajnog i maleroznog holandskog reprezentativca koji je prošle sezone odigrao samo 6 utakmica nakon one povrede koju je doživeo u martu 2014. godine.

Prva oparacija nije odrađena na najbolji mogući način, druga je otklonila probleme, ali su se oni u međuvremenu ponovo pojavili. Lekari iz čitavog sveta se muče sa pravom dijagnozom, a Kevina Strotmana i dalje boli koleno.

Pominje se u italijanskim medijima da bi mogao veoma brzo na još jednu operaciju, priča se i da je dosta izgubio na samopouzdanju.

Na nama je da mu poželimo brz oporavak...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DEL PIEROO
Monday, 24.08.2015
19:29

Steta, koleno je nesto najgore, jednom kad se operise svaki duel svaki doskok, svaki potez o svemu se mora voditi racuna.. u fudbalu je to jednostavno nemoguce..

avatar
Romanista
Monday, 24.08.2015
18:30

Velika steta za ovog ratnika i majstora,uz Radju nas najbolji veznjak..Ipak uprava veruje u njega ja takodje,suska se da ce mu jos ponuditi novi ugovor do 2019 godine.Nadam se da ce sto pre da se vrati

avatar
lion
Wednesday, 26.08.2015
15:28

Uz Radju najbolji veznjak? Drug moj, da ti ja nesto prisapnem.. Vas kljucni igrac vec dvije godine (ciji ucinak zbog uloge playa nekad nije toliko ni primjetan) je Mire Pjanic. U velikoj si zabludi..

avatar
lion
Friday, 16.10.2015
10:46

Ne mogu dole da ti odgovorim pa ti odgovaram ovdje. Kazes Pjanic odgira jednu utkamicu pa nestane? Da ti ja nesto odgovorim jarane: Da vam nije Pjanica nigdje vas ne bi bilo ni na kraju prosle, ni na pocetku ove sezone. Sve vam konce drzi u rukama, drugi najbolji strijelac, najbolji asistent, razigravac i playmaker bez koga Roma tesko da moze. Sto ce se i pokazati naredno ljeto kada odlazi, jer je prerastao Vucicu koja jeste simpatican klub, ali nikada nece biti veliki..

avatar
Romanista
Wednesday, 26.08.2015
16:28

Nemoj ti molim te nista da mi prisapnes..Igrac koji se vec cetiri godine seta po terenu a prima cetiri miliona za tu setnju najbolji veznjak?Odigra jednu vrhunsku partiju pa ga onda narednih 10 nema nigde,jedino ga ti slobodnjaci vade inace bi ga menjao odmah za jednog Eriksona recimo.Toliko o Miretu glavni veznjak

avatar
mungos
Monday, 24.08.2015
17:34

Ovo lici na Bas Dosta. Muce ga noge, ode na pregled, nameste mu vilicu, prorade kolena. nnSalu na stranu, zaista malerozan fudbaler, a ogroman talenat. Steta. Brzo oporavak

avatar
mak_juventino
Monday, 24.08.2015
17:22

Sve najbolje , Kevine ! Brzo se vrati na terenu ! Ceka te borba sa nama !!!

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Monday, 24.08.2015
17:21

Steta mogao je biti strasan igrac da ga povrede nisu sprijecili u tome

avatar
Делија_момак
Monday, 24.08.2015
17:20

Tуга :( Сјајан играч али ако је заиста таква ситуација да више од годину дана није одиграо утакмицу и да је изгубио на самопоуздању, није нимало добро. Плус што пад самопоуздања може да доведе до депресије а не дај Боже да до тога дође.