Nova odluka u Španiji i uopšte ne miriše na dobro...

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 23.03.2020.
12:57
Izvor: Sportske.net

Poslednja vest iz Španije.

EPA-EFE/PACO CAMPOS
EPA-EFE/PACO CAMPOS

Povezane vesti

Španija je odmah posle Italija najugroženija zemlja u pandemiji koronavirusa. Sa današnjim danom, u toj zemlji ima već 2,182 preminule osobe, a taj broj raste iz dana u dan.

Stoga, RFEF i La Liga su doneli zajedničku odluku o odlaganju početka svih takmičenja dokle god država ne proceni da je sve bezbedno za nastavak, odnosno fudbala neće biti - do daljeg.

Bilo je spekulacija da bi La Liga mogla ponovo da počne kroz mesec dana, preciznije 23. aprila, ali je sve izvesnije da ćemo još mnogo duže čekati na povratak fudbala.

U Španiji se nadaju da bi 10. maja moglo sve da bude spremno i da bi se u tom slučaju La Liga završila do 30. juna, ali to su za sada samo medijska nagađanja i želje svih da bi to značilo da će pandemija uskoro proći.

Da zaključimo, u Španiji, baš kao i u Italiji, teško da ćemo gledati fudbal pre maja, u najboljem slučaju, ali to je u ovom trenutku najmanje važno. Samo da sve ovo prođe i bude juče...

Kazino baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 23.03.2020
14:10

Ljudi, zaboravite na fudbal i sport uopste do avgusta ili septembra, bolje da uvedete neke kvizove ili nesto slicno sto sam vec i hteo da predlozim. Ako nekim cudom cak i bude utakmica pre toga, vrlo tesko je zamisliti da ce ih biti sa publikom na stadionima.