Nova nevolja za Nejmara, optužba za silovanje!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 02.06.2019.
10:00
Izvor: Sportske.net

Sastanak zakazan preko Instagrama se loše završio za Brazilca. Njegovi advokati tvrde da je u pitanju zavera i iznuda...

EPA-EFE/IAN LANGSDON
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Povezane vesti

Sada je Nejmar u nevolji.

Priča je sveža, pre par nedelja, prema tvrđenju druge strane, Brazilac je stigao u hotel Sofitel, pijan i nervozan na sastanak sa devojkom koju je upoznao preko Instagrama.

Ona je doletela u Pariz na sastanak i prema tvrdnji njenih advokata, fudbaler je postao nasilan i silovao je.

Devojka se vratila dva dana kasnije u Brazil, i odmah sutradan podnela optužbu za silovanje.

Reagovao  je i advokatski tim Brazilca, rečima da je u pitanju zavera poznatog advokata iz Sao Paula koji zastupa pomenutu devojku. Oni su dodali da će dostaviti dokaze policiji veoma brzo, i da od optužbe neće biti ništa.

"U pitanju je pokušaj iznude, spremni smo da to dokažemo"
, zaključio je Nejmarov tim advokata.

Devojka je u prijavi navela da je Nejmar postao agresivan, da nije prijavila slučaj francuskoj policiji jer je bila u nepoznatoj zemlji i nije znala jezik..

Bilo kako bilo, Nejmar je opet na naslovnim stranama iz pogrešnih razloga, prošle nedelje mu je oduzeta traka u Brazilu jer je udario navijača na finalu kupa protiv Rena, a iz Francuske svakoga dana stižu izveštaji da je tokom sezone često bio u sukobu sa saigračima, poslednje sa Drekslerom, kada umalo nije izbila tuča.

Inače, on je na Instagramu objavio video sa slikama koje mu je slala pomenuta devojka i rekao da je to bedan pokušaj ucene...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 02.06.2019
11:16

Tokom cele karijere bio je vise cirkuzant nego ozbiljan fudbaler...ali sad u poslednjih mesec-dva je totalno srozao sebe

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 02.06.2019
10:43

Nije znala jezik Hahaha Siguran sam da je mogla i na engleskom sve da im objasni, a za njega bi znala sa jezikom, pricala bi i na 1000 jezika ako treba.