Nova nevolja za Barsu - preseo mu karting, presudio Mesi?

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 05.03.2020.
14:07
Izvor: Sportske.net

Argentinac se pita za mnoge stvari na Nou Kampu, pa nije naročito preporučljivo da mu se zamerate.

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Nevolja za nevoljom u Barseloni nakon poraza u El Klasiku.

Sada je u javnosti izašla informacija da se Firpo Žunior našao na udaru Kikea Setijena, ali i Lea Mesija koji su mu zamerili jer je vozio trke kartinga što je izričito zabranjeno  tokom sezone po klupskim pravilima.

I ne samo to, Španac poreklom sa Dominikane se tom prilikom i povredio, pa je morao da nosi bandažer na ruci protiv Napolija što je dodatno razljutiljo ljude u klubu.

Upravo zbog toga Firpo nije bio u stratnih 11 protiv Reala iako je trebalo da zameni nedovoljno oporavljenog Đordija Albu.

Mesi mu nije oprostio ni "ružnu prošlost", Firpo je na svom Tviteru pre nekoliko godina javno kritikovao i vređao Argentinca što je podiglo buru i prilikom dolaska beka iz Betisa.

Izgleda da su mu dani odbrojani...

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Thursday, 05.03.2020
23:46

Nema šanse da ovaj Žunior Firpo ikada priđe Barsi, a kamoli da u nju uđe. Pa nije mu sigurno Messi oprostio što ga javno kritikovao i vređao na Twitteru, a kada Messi kaže da nekoga ne želi da vidi u Barsi tome su vrata Barse zauvek zatvorena, jer 'kao što svi znamo' Messijeva je konačna. Sada mu je još i zamerio što je vozao karting, a nije mu ni dozvolio da priđe Barsi. :D:D:D

avatar
Don Andres
Thursday, 05.03.2020
16:47

firpo je sasvim sigurno jedan od najgorih fudbalera u istoriji. tolika kolicina nemastovitosti i ogranicenosti nije ranije gledana na fudbalskim terenima. svaki pas ide nazad, najcesce je vraca igracu koji mu je prije toga dodao. desna noga ne postoji.

avatar
Thursday, 05.03.2020
16:11

Nikad Barsa neće biti veliki klub...

avatar
Thursday, 05.03.2020
15:56