Nova muka, Luis Suarez varao na ispitu, upala policija!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 22.09.2020.
11:30
Izvor: Sportske.net

Čoveku se život pretvorio u pakao, pukla bruka!

FC. EPA-EFE/CROCCHIONI
FC. EPA-EFE/CROCCHIONI

Povezane vesti

Prvo je otpisan za 112 sekundi razgovora sa Kumanom. Barselona ne računa na Suareza, Urugvajac traži da mu isplate poslednju godinu ugovora, propao mu je dogovor sa Juventusom, klub nije želeo da čeka.

Ali, postojao je i problem pasoša, Urugvajac nema državljanstvo EU, mada je u Španiji igrao kao domaći igrač. Na osnovu žene Sofije Balbi, čija je majka Italijanka, polagao je ispit za pasoš.

Test je odrađen na Univerzitezu u Peruđi, takozvanom univerzitetu za strance, stizale su priče da je Luis Suarez intenzivno učio jezik i položio ispit.

Ali, danas je pukla bruka. Policija je upala u prostorije obrazovne ustanove, počela da pretresa papire, a razlog je prevara.

Naime, kredibilitet je poljuljan, postoje navodno jasni dokazi da je Suarez imao pitanja pre ispita, i da je praktično test lažiran.

To znači, ako se dokaže, da sigurno neće dobiti italijansko državljanstvo.

U međuvremenu, Suarez se dogovorio sa Atletikom, ali sada Bertomeu zateže traži obeštećenje, "El Pistolero" preti sudom, a ovo što se danas desilo mu nije trebalo...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Red to the bone
Tuesday, 22.09.2020
19:23
avatar
Mirjevac
Tuesday, 22.09.2020
17:44

Zar se niko ne zspita da sve to nije neko iz Juventusa muvao, svi znamo kako se radi u itsliji i kakvi du italijani? Ali svi ovde napadaju Duareza a da niko ne posumnja na italijane naj vece mafijase, kriminalce, prevarante, koji ne prezaju od niceg! Da je Suarez takav on nebi dozvolio da ga prevari bivsi menager za nekih 280 hiljada funti, ali vazno je da mi kudo nekog a NAJ smo goti na svetu i kao narod i kao muckarodi i kriminalci! Prvo pogledajte u vasa ogledala svi vi sto napadate Suareza pa cete u ogledalu videti lopove i prevarante!

avatar
bebel
Tuesday, 22.09.2020
12:45

Baš me čudi da je Suarez varao, he he... Da nije talentiran za nogomet, ovaj bi lik bio kriminalac ili diler drogom...

avatar
Čeki
Tuesday, 22.09.2020
14:06

Decko je pokazao da je tipican fudbaler. Ne zna nista osim da sutira loptu.

avatar
Dr . Nedeljkovic
Tuesday, 22.09.2020
11:51

Koji cirkus ...

avatar
Crveni Lucifer
Tuesday, 22.09.2020
11:49

Lepo su ga naucili u barsi