Nova goleada u Premijer ligi i nova pobeda Lestera!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 20.09.2020.
21:50
Izvor: Sportske.net

Kakvo kolo.

EPA-EFE/Laurence Griffiths / POOL
EPA-EFE/Laurence Griffiths / POOL

Povezane vesti

Fudbaleri Lester sitija slavili su kod kuće protiv Barnlija u drugom kolu Premijer lige sa 4:2 (1:1).

Gosti su poveli, centaršut sa leve strane, lopta je otišla na dalju stativu ka Vudu, koji je oduvao Džastina, namestio se na udarac i savladao Šmajhela za 1:0.

Ipak, Lester je uzvratio samo 10 minuta kasnije, novajlija Kastanj ostavlja loptu Barnsu, ovaj na prvu šutira i matira Poupa za 1:1.

Gosti su doživeli peh u 40. minutu, Brejdi je zbog povrede morao da napusti teren, ušao je Piters.

Domaćin je dominirao, ali nisu uspevali da priprete "Kleretsima" ozbiljnije, na odmor se otišlo sa nerešenim rezultatom.

Nakon pet minuta igre u nastavku, centaršut Kastanja sa desne strane, lopta pogađa Pitersa i menja smer, prevarila je Poupa i završila u mrežu Barnlija, preokret.

Već u 61. minutu "Lisice" stižu i do dva gola prednosti, Perez proigrava Džastina u kaznenom prostoru rivala, a mladi defanzivac pronalazi put do mreže rivala.

Uzvratio je Barnli u 73. minutu, Meknil je odlično centrirao iz slobodnog udarca, talentovani Dan je bio najviši u skoku, te je sa par metara savladao Šmajhela, nova nada za goste.

Ipak, ugasio ju je Denis Prat samo šest minuta kasnije, raspalio je po lopti sa ivice kaznenog prostora i povisio prednost Lestera na 4:2.

Bilo je i do kraja dobrih prilika, Vud je u 88. minutu pogodio stativu, ali nije bilo promene rezultata, još jedna goleada u drugom kolu Premijer lige.

Baner 13

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke