Nova glavobolja za Zidana, po trofej ide bez jednog od najboljih!

Autor: Nikola Miloradović
subota 04.01.2020.
21:17
Izvor: Sportske.net

Madriđani naredne nedelje u Saudijskoj Arabiji igraju Superkup Španije.

EPA-EFE/JUAN CARLOS HIDALGO
EPA-EFE/JUAN CARLOS HIDALGO

Povezane vesti

Fudbalere madridskog Reala naredne sedmice čeka još jedna borba za trofej ove sezone, učestvovaće u borbi za Superkup Španije, koji će ove godine biti održan u Saudijskoj Arabiji.

Igraju polufinale sa Valensijom u sredu, a Zidan za čitav turnir neće moći da računa na najveće letošnje pojačanje, Edena Azara.

Mučio se Belgijanac sa spremom od kako je stigao u Madrid, imao je i problema sa viškom kilograma, taman što je stekao određeni kontinuitet krenule su i povrede.

Bivši igrač Čelsija se još uvek nije oporavio od povrede koju je zaradio krajem novembra u Ligi šampiona protiv PSŽ, a Zidan je uoči utakmice sa Hetafeom, koju su "Los Blankosi" rešili u svoju korist, istakao da belgijski fudbaler neće putovati sa ekipom u Saudijsku Arabiju.

"Azar je optisan za Superkup, nadam se da će se vratiti odmah posle", izjavio je Zidan.

Dakle, u Realu se nadaju da će još maksimalno desetak dana biti van terena, pa bi trebalo da bude spreman za duel sa Seviljom, koji je na programu 18. januara na "Bernabeu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Tuesday, 07.01.2020
12:16

Postoje odredjene informacije u Spanskim novinama da je Azar spreman ali da ce u finalu superkupa igrati podmladjen tim da bi se izbegao rizik od povreda.Tezak raspored nam sada dolazi i ja se nadam da ce se Azar vratiti za Siti jer nam je tu preko potreban.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 04.01.2020
22:27

Oporavio se on ali klub nece rizikovati...to je nebitan trofej