Nova epizoda - Liverpul šalje ponudu za Poljaka

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 13.03.2016.
18:24
Izvor: Sportske.net

Zvaničnici Liverpula i Udinezea će se sastati sledeće nedelje, povodom transfera talentovanog Poljaka.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Kao što se već spekulisalo po engleskim medijima, u poslednjih mesec dana, Pjotr Zjelinski će biti jedna od glavnih želja Jirgena Klopa za sledeću sezonu.

21-godisnji Poljak igra već drugu sezonu u Empoliju, na pozajmici iz Udinezea i već je svojim odličnim igrama, stigao na radar klubova poput Juventusa, Napolija i Rome.

Skauti engleskog kluba već nekoliko meseci prate igre Zjelinskog i Klop je dao zeleno svetlo za angažovanje momka, koji je već odigrao preko 50 utakmica u Seriji A i 13 mečeva za A selekciju Poljske.

Zjelinski je pravi univerzalac, može da pokrije više pozicija na sredini terena i predstavlja pravi profil igrača koji Klop traži za sledeću sezonu.

Nemački menadžer se nada da će postići dogovor sa njegovim matičnim klubom pre početka Evropskog prvenstva i tako izbeći moguće interesovanje drugih klubova. Ukoliko ostvari ovaj transfer, pretpostavlja se da će Džo Alen izgubiti mesto u timu.

Podsetimo, Klop bi trebalo da dobije veliki budžet za letnje transfere, a kao mete, pored Zjelinskog, pominju se golman Barselone Mark Andre Ter Štegen, nezadovoljni kreativac Bajerna Mario Gece, kao i najveća mlada zvezda Bundeslige Leroj Sane.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Moamer Salah
Monday, 14.03.2016
18:02

Origi se trudi ali ne daje golovi, to sto in radi nece nam donijeti titulu

avatar
Делија_момак
Monday, 14.03.2016
10:20

Верујем да Клоп зна шта ради. Куповином Грујића и довођењем Матипа, почело је стварање новог Ливерпула.

avatar
mrancic
Sunday, 13.03.2016
20:56

Ostali da se oslone na podmladak. Sve igrace u Evropi kupice Klop. Ako mu nesto ostane od Gvardiole.

avatar
(anti)talentovan lik
Sunday, 13.03.2016
20:11

Pa dobro, ako dovedemo Stegena i Gecea, a Sane bi bio sjajan ako ga bas ne preplatimo kao sto znamo, to bi bio veoma uspjesan prelazni rok.nKapiram da ce Zjelinski (priznajem, nisam ga gledao uzivo, ali po klipovima sa yt je dobar za 21 godinu, on i Dzan bi cinili veoma perspektivnu sredinu) da bude jeftin, a ne bi trebao da je losiji od Alena, Hendersona (u sadasnjoj formi) i Milnera, Milnerova igra se bazira na trcanju sa malo tehnike i talenta, a on je vec u godinama za taj stil igre, tako da ako bude ispod 20 miliona i Zjelinskog smatram solidnom kupovinom. Naravno mislim da su navedena pojacanja ipak malo nerealna, ali ako bi uspjeli da dovedemo jednog od Gecea ili Sanea sa dobrim golmanom i veznim (u krajnjem slucaju moze da bude i Zjelinski, sa tako mladim igracima na CM, DMF se nikad ne zna) to bi bilo veoma dobro.

avatar
Gorčilo
Sunday, 13.03.2016
20:08

Danas sam naišao na jedan sajt koji je blizak Liverpulu i pročitao vest o mogućim pojačanjima Liverpula na leto. Oni tamo navode Klopove primarne mete za leto a to su, Horn, Hektor, Džaka, Zjelinski i Gece. Takođe, piše da će Klop pružiti šansu Ingsu, a da će Benteke najverovatnije biti prodat.

avatar
Moamer Salah
Sunday, 13.03.2016
19:40

Klop je dokazao kakav je trener time sto je napravio u Dortmundu ali u Liverpulu i u PL sa Zjelinksim i Saneom ne moze da osvoji titulu. Potreban je ter Stegen,Gece i da se prodaju Origi i Benteke i dovede jedan napadac koji postize golove. Dolazi Grujic i treba prodati Alena i Leivu i dovesti jos nekog igraca u veznom redu.

avatar
(anti)talentovan lik
Sunday, 13.03.2016
20:28

Polako brate, nije on napravio Dortmund preko noci sa pojacanjima od 50 miliona, sad mu je cilj za sledecu sezonu top 4 koliko ja kapiram, korak po korak...

avatar
JordonIbe33
Sunday, 13.03.2016
20:56

Prodati Oridjija? Covek ubija kako igra, ali svaki indijanac ima pravo na svoje misljenje

avatar
Скаузерлија
Sunday, 13.03.2016
19:27

Лепо, лепо. Зјелински је одличан играч. Недовољно добар за Удинезе а довољно добар за Ливерпул - биће интересантно на колико ће га проценити...

avatar
XL
Monday, 14.03.2016
00:49

Kako to mislis nedovoljno dobar za Udineze? Udineze je klub kojem je primarni cilj zarada od prodaje fudbalera. Daleko od toga da Zjelinski nije dobar za Udine, ove sezone se kalio u Empoli.Ne pratim Serie A ali od ortaka koji prate, stekaosam dojam da je Zjelinski bolji od veznih igrac Udinezea mnogo ove sezone i da ubija prasinu ove sezone sto se kaze. Ponavljam, ne znam i ne pratim tu ligu pa ne znam ali sumnjam da nije dobar za oakav Udineze trenutno.Vidim da igra za Poljsku standardno, videcemo ima li istine u ovome.

avatar
Скаузерлија
Monday, 14.03.2016
02:20

Па логично, ако је добар за Удине зашто не игра тамо него у Емполију који је, релано, гори од Удинезеа? Не видим логику у томе да, неком клубу, најбољи играчи играју буду позајмљени неком клубу који је степеницу ниже. Степеницу више - да , ниже - не. Не рачунам то да је Емполи тренутно у бољој форми од Удинезеа...