Nova bruka, Milan priželjkuje izbacivanje, neće u Evropu?!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 21.05.2019.
09:07
Izvor: Sportske.net

U klubu to neće javno saopštiti, ali kreću se ka tom razmišljanju nakon problema sa FFP.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

U Milanu raste tenzija, poslednja nada je u nedelju, da Inter ili Atalanta kiksnu, ali za tako nešto šanse su ipak male.

Inter ponovo ima problema zbog FFP, priča se da bi mogli da budu isterani iz Evrope, ako uđu u Ligu šampiona i to se desi, jasno je da sledi pravna borba.

Međutim, u slučaju da se plasiraju u LE koja u najboljem slučaju nosi zaradu od oko 20 miliona evra, u Milanu se neće buniti, prihvatili bi sezonu bez evro-kupova, smatraju da se može i bez učešća u ovom takmičenju.

U tom slučaju, Italija bi imala samo dva predstavnika u LE, Lacio i Romu, Torino ne bi mogao da popuni mesto Milana. Jasno, pre toga, UEFA treba da izbaci Milan. Kako rekosmo u klubu preovladava mišljenje da bi trebalo prihvatiti kaznu i završiti priču oko UEFA i FFP, odnosno koncentrisati se na budućnost.

Leonardo je pod velikim znakom pitanja, njegove greške u prelaznom roku, ali i odnos sa Gatuzom su pod lupom američkih vlasnika.

Priča se da će Brazilac već sledeće nedelje podneti ostavku, kako ne bi bio smenjen, a da bi Rino Gatuzo mogao, posle svega da ostane na klupi. Leonardovu poziciju bi preuzeo Paolo Maldini.

U svakom slučaju, videćemo šta će Milan morati da uradi tokom leta, kako bi ispeglao finansije, da li će eventualno prodati Donarumu ili Romanjolija što bi bilo dodatno slabljenje tima, ili će biti dovoljno da se reše Susa, kao i nekolicine igrača iz drugog plana i da na taj način smanje troškove.

Od nekih velikih pojačanja, to je već izvesno u ovom trenutku, nema ništa...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Tuesday, 21.05.2019
19:54

Milan je stvarno potonuo Jad i bjeda

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 21.05.2019
15:20

Da je ovo bruka, jeste, ali, da je vec sada izvesno da nece biti nekih velikih pojacanja, bas i nije. Osim ako znas nesto sto mi ne znamo? Elem belem, Donaruma 60, Rodrigez 20, Kesi 45, Calhanoglu 25, Suso 35 i Silva 35 i po milion za starijeg Donarumu i npr. Halilovica (Strinica bih samo otpustio) i dolazimo do famoznih 222 miliona evra:-D

avatar
The_Matrix
Tuesday, 21.05.2019
14:18

Umro bi kada jedan dan ne bi napisao nesto lose o Interu pa makar i greskom. Nema Inter problem sa FFP i ne preti mu izbacivanje iz LS vec Milan

avatar
lol (NewProfile)
Tuesday, 21.05.2019
10:27

Zasto bruka? Pametna odluka, LE svi izbegavaju, jer nije atraktivno takmicenje plus zarada mizarna. Podrzavam