Nostalgija! Misija "Pogba", Juventus će prepisati od velikog Ser Aleksa?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 31.08.2018.
10:27
Izvor: Sportske.net

Plan koji je on svojevremeno osmislio nije stigao da sprovede u delo, videćemo da li će po tom receptu Juventus uspeti u istoj nameri!

BETA/AP Photo/ Massimo Pinca
BETA/AP Photo/ Massimo Pinca

Povezane vesti

Žreb za Ligu šampiona je, makar što se tiče Juventusa i Junajteda pravi povratak u prošlost.

Nostalgije će biti i na "Old Trafordu" i na "Alijancu", jasno, dva su razloga, Kristijano Ronaldo i Pol Pogba.

Danas "Tutosport" piše da će dolazak Pola Pogbe na mesto uspeha samo pojačati nostalgiju, Ronaldo je već sa Realom gostovao na "Teatru snova", ali nema sumnje da će ga ponovo dočekati aplauzima.

Zanimljivo, tada je Ser Aleks imao plan. Tražio je od oficijelnog spikera, da kada bude čitao sastav Reala, poslednje izgovori ime Ronalda kako bi ga "Old Traford" pozdravio ovacijama i povećao šanse kluba da ga vrate u svoje redove.

Mnogi veruju i dan-danas da bi se to dogodilo da je Škot ostao na klupi, postoji priča da je Ronaldo pregovarao te sezone sa Junajtedom, ali da kada je čuo da je Mojes novi trener, odbio je bilo kakvu vrstu daljeg kontakta oko povratka među "Đavole".

Hoće li Juventus primeniti recept Ser Aleksa u Torinu u novembru?

Među navijačima ta ideja postoji, bez obzira na dolazak Ronalda, oni su tokom leta očekivali Pogbu, i da želja je bila obostrana. Rajola je bio nemoćan, pre svega jer je upozoren da od prodaje nema ništa, plus, Juve nije imao novac da plati obeštećenje od 150 miliona, iako je Francuz želeo da se odrekne dela primanja kako bi se vratio u Torino.

Ali, sledećeg leta, Anjeli planira da pokuša ponovo. Zbog toga će Pogba biti dočekan kao kralj u Torinu, ovacijama, aplauzima i podrškom. Cilj je da mu se pokaže koliko je željen u Juventusu, koliko ga navijači cene.

"On mora da se oseća kao kod kuće, sve loše što mu se događa u Engleskoj nikad nije iskusio u Juventusu, ovo je njegov klub"
, komentarišu navijači.

Naravno, to su želje, i nije ni tajna da će italijanski šampion ponovo pokušati, ali šanse za tako nešto, čak i uz nostalgiju su male.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Friday, 31.08.2018
19:39

Na sajtu će se vrteti Junajted iz dva razloga: u krizi je ima najviše navijača.Verovatno su i vesti iz ovog kluba blago rečeno nepouzdane.Nas fanova Junajteda ima verovatno najviše na svetu pa se otimamo o vesti o novinama i stanju u klubu.Jedno je sigurno,Abramovič prodaje Čelzi za dve milijarde a Glejzeri mogu da dobiju pet.Dve godine branim Pogbu jer ima fizičke predispozicije i tehniku možda i najbolje u PL.Ali on nikad neće biti vođa.Zato,to prodati i kupiti dva korisna i dobra igrača.

avatar
scofield
Friday, 31.08.2018
15:10

Juventus je za Junajted visa klasa

avatar
Friday, 31.08.2018
13:36

dva cirkusanta se našla

avatar
Mad Max
Friday, 31.08.2018
12:32

Ово око Погбе је већ постало смешно. Јувентус као његов клуб, несрећан и несхваћен (одн. недовољно ''релаксиран'' на средини терена, па не може да додђе до изражаја) у Јунајтеду, а када је долазио причао је да се вратио кући, да је у најбољем клубу на свету, да ће покорити све са Јунајтедом, својим правим и јединим клубом... Pogback!!! И сада када кола кренула низбрдо а он је неспособан и прецењен у својим могућностима да направи разлику и поведе тим, онда кука како хоће кући. Изгледа да дечко осим што се губи по терену, има и неке друге проблеме везане за оријентацију и лични идентитет. Ако Манчестер одлучи да га прода, нека и Јуве и Погба плате ту љубав, ови са 150 милиона а он са смањењем плате.

avatar
Андер Ерера
Friday, 31.08.2018
19:09

Ja ne znam kako bih opisao ovo što igra Pogba, kao pogubljen na terenu, non-stop želja da napravi nešto spektakularno umjesto da se opusti i igra jednostavno. Plus kako nezainteresovano djeluje dosta utakmica nemam ništa protiv da ga prodamo, frustrira mnogo.

avatar
Mak-Juventino
Friday, 31.08.2018
11:36

Nostalgija , dva razloga - Ronaldo i Pogba ... I jos jedan , jos veci , Juve - United , Lipi - Ferguson , ne znam koliko utakmica na kraju proslog mileniuma , jedva cekam !!!