Nominacije za "Zlatnu kantu", koga će "obradovati" ove sezone?

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 02.12.2018.
10:46
Izvor: Sportske.net

Ko je najviše podbacio na Apeninma u godini na izmaku?

EPA
EPA

Povezane vesti

Italijani svake godine dodeljuju čuvenu "Zlatnu kantu" za najveće promašaje u jednoj kalendarskoj godini, tačnije za igrače koji su pali najniže u odnosu na očekivanja.

Tako u se na listi kandidata za ovu ne baš poželjnu nagradu našli Nikola Kalinić (Milan), Patrik Šik (Roma), Andre Silva (Milan), Marko Pjaca (Juve/Fiorentina), Mbaje Nijang (Torino), Enrike Dalber (Inter), Gregoar Defrel (Roma/Sampdorija), Danilo (Udineze), Pablo Armenteros (Benevento) i Aristotel Romeo (Krotone).

Nikola Kalinić i Andre Silva su bili promašaji Milana, obojica su napustila klub nakon samo jedne sezone, iako su stigli kao velika pojačanja.

Što se tiče Šika, nije uspeo da opravda očekivanja u Rimu, dok Marko Pjaca zbog povreda nije uspevao da se nametne u Juventusu, ali mu ne cvetaju ruže ni u Firenci, gde je na pozajmici.

Mbaje Nijang je razočarao u Torinu, Enrike Dalber je od strane Intera plaćen preko 21 milion evra, upisao je 19 nastupa za Inter.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Manager
Sunday, 02.12.2018
12:27

Osvojio bi je Sergej “sa pola gasa” da ga je neko kupio... :D

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 02.12.2018
11:57

Ako mislite da bi bilo previse dovodjenje tri napadaca, ne zaboravite da proslog leta ostali bez Bake i Lapadule pa i Luiz Adriana i nianga koji su otisli vec pola godine ranije, LA cak i trajno. Kutrone je i u tom trenutku vec bio u timu, debitovao krajem 2016/17.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 02.12.2018
11:52

Silva nije bio promasaj, njegov jedini problem su prevelika ocekivanja koja su mu nametnuta na pleca, a da nije imao adekvatnog trenera i adekvatne saigrace u napadu. Adekvatne za one najvece domete, mi smo trebali lepo da igramo 4-4-2 i da Kutrone i (ako bas mora) kalinic budu rezerve, a da uz Silvu u napadu deluje neki sidras svetske klase.

avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Sunday, 02.12.2018
11:52

Andre Silva je odlican igrac, a to i pokazuje u Sevilji, Milan mu nije dao pravu sansu. Patrik Sik je po meni najveci promasaj. Ipak cim sam video da je Roma izdvojila tolike pare za njega, znao sam da ce se kajati.