Nokaut za Murinja, sezona bi mogla da se pretvori u katastrofu!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 04.01.2020.
12:33
Izvor: Sportske.net

Najgore moguće vesti pred "zastrašujući februar" kako je menadžer Totenhema nazvao sledeći mesec...

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Udarac za udarcem, kada je Žoze Murinjo u pitanju. Naime, više od poraza u Sautemptonu, Portugalca je zabrinula poslednja vest. Povreda Herija Kejna je teža nego što se mislilo, on je izgleda pokidao mišić i odsustovaće dva meseca sa terena.

To drugim rečima znači da će propustiti osminu finala Lige šampiona, kao i sudare sa direktnim rivalima u borbi za Ligu šampiona, Čelsijem, Sitijem, kao i vodećim Liverpulom.

Situacija je kritična jer Murinjo nema zamenu. Son nije klasični napadač, kao ni Lukaš Moura, a Troj Parot je premlad.

Naravno, odmah su svi rešenje potražili u zimskom prelaznom roku, ali je Murinjo ostao zagonetan, tvrdeći da mora da radi sa onim što ima.

Za njega je važno da dovede štopera, jer je odbrana, možda je prejaka reč, kriminalna. Pominje se iskusni Boateng iz Bajerna koga hoće i Arsenal, oni najoptimističniji veruju da bi Napoli pristao na veliki novac plus iskusnog Vertongena, ali to je naučna fantastika na zimskoj pijaci.

U svakom slučaju novi menadžer je u nevolji, protiv Boroa u kupu će izvesti neke mlađe igrače, mora da rizikuje da odmori ekipu, iako navijači smatraju da su upravo domaći kupovi prva šansa za trofej posle 2008. godine.

Kao eventualna urgentna kupovina pominje se Pako Alkaser, napadač Dortmunda koji će izgubiti mesto dolaskom Halanda, a Murinjo traži i novog desnog beka, samo Maks Arons iz Noriča je preskup, "Kanarinci" traže 35 miliona evra za mladog reprezentativca Engleske.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dimebag Darrell
Saturday, 04.01.2020
15:02

Neka dovede Mitrovića

avatar
Carina_11303
Saturday, 04.01.2020
14:18

Murinjo ni u Realu nije igrao napadacki fudbal, tako da ne znam koliko je ovo strasno. Dok je njemu bekova i defanzivnih veznih njemu je super.

avatar
NikkiCFC
Saturday, 04.01.2020
20:44

Kako nije igrao kad drzi rekord po broju golova u sezoni? Cini mi se oko 110.

avatar
Benz9
Sunday, 05.01.2020
00:22

Ne prdi bezveze njegov Real u drugoj sezoni (kad je osvojio Primeru) je najefikasniji u istoriji...