Nojer preuzeo odgovornost za poraz

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 20.10.2015.
23:55
Izvor: Sportske.net

Jedan od najboljih golmana današnjice Manel Nojer napravio je veliki propust u porazu svog tima od Arsenala zbog čega je nakon duela na "Emirejtsu" preuzeo odgovornost za neuspeh Bajerna.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Fudbaleri minhenskog Bajerna doživeli su prvi poraz u tekućoj sezoni pošto su u trećem kolu grupne faze Lige šampiona kapitulirali na "Emirejtsu" pred Arsenalom.

Ekipa Pepa Gvardiole savladana je rezultatom 2:0 a Manuela Nojera mnogi su označili kao najvećeg krivca za poraz što je sjajni čuvar mreže prihvatio.

"Generalno sam zadovoljan svojom partijom. Verujem da bi remi bio pravedan rezultat ali poklonio sam Arsenalu vodeći gol koji nas je odveo u poraz. Šta je tu je, idemo dalje" kazao je Nojer.

Sjajni nemački čuvar mreže blistao je u prvom delu igre pa je u nekoliko navrata "vadio" nemoguće lopte sa gol linije, da bi u završnici susreta pogrešno procenio centaršut i tako kumovao porazu svog tima.

Jednu od najboljih intervencija Manuela Nojera možete pogledati OVDE, dok se snimak "kiksa" nalazi OVDE!


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
likurge
Wednesday, 21.10.2015
09:05

Peh. Odigraš celu utakmicu ekstra i na kraju sve to padne u vodu zbog jednog kiksa. Srećom da je grupna faza pa će se zaboraviti na to. Da su eliminacije u pitanju bilo bi kao sa Serhiom Ramosom kad je šutnuo penal nebu pod oblake. I dan danas se to prepričava .

avatar
Brat Sergio (La Decima)
Wednesday, 21.10.2015
13:20

Mislim da se vise prepricava gol Atletiku u 93 minuti.

avatar
Brat Sergio (La Decima)
Wednesday, 21.10.2015
19:25

Mogli su ali opet to bi bilo upitno bi li je osvojili. Ovako je zabio u 93 minuti, i tad je svima bilo jasno da ce Real dokrajciti ATM.

avatar
likurge
Wednesday, 21.10.2015
19:18

Na nebu, ispred kapija Raja ogroman red. Sveti Petar odlučuje ko može a ko ne u Raj.nPrva pristupa jedna baka ispred Sv. Petra i kaže:n-Ja sam ceo život žiela uzorno, molila se i mislim da zaslužujem ući u raj.n-Sv. Petar: U redu, možeš ući. nSledeća je jedna žena:n- Ja sam poštovala svog muža, bližnje i Boga. Mislim da sam zaslužila u Raj. n-Sv. Petar: U redu, možeš ući. nDolazi Ramos.n-Sv.Petar - Čime si ti zaslužio u Raj?n- S.Ramos: Ja? Ma jok, ja sam samo došao po loptu.

avatar
likurge
Wednesday, 21.10.2015
19:10

Zato je godinu dve zaslužan bio za eliminaciju Reala. Mogli su desimu da osvoje ranije.

avatar
Igors Stepanovs
Wednesday, 21.10.2015
00:38

Djavola najbolji golman na svetu,Bufon je za njega tata.Ponekad pravi takve kikseve ko da mu je Zivko brat....

avatar
Lord Bobinho 1
Wednesday, 21.10.2015
20:11

Navas je br 1 trenutno.